tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

M2-Tr / MMOMt2 Tarzı editsiz server

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AzazelTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 796

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben bu servera tekrar başlayım dedim fakat şu an oyundan hiçbir keyif almıyorum eskiden intikam yüzüklerinin azrailden düştüğü, kutudan yarı çıkarınca mutlu olduğumuz, Darbe taşlarının 1t olduğu, Mavi ölüm kesmek için 3-4 kişi birleştiğimiz zamanları özlüyorum. O zamanlar oyundan büyük keyif alarak oynardım A6 basmak için 2 kere düşündüğümüz zamanlar oyun daha keyifliydi şimdi bakıyorsun adama 6-7 kişi dalıyor yatmıyor. Tamam o zamanlarda da sağlamlar vardı ama 3 kişi rahat yatırabiliyordu ve o zaman zevkliydi oyun. Zaten dikkat ettiyseniz o zamanlarda swde büyük bi patlama olmuştu. Yeni 1 server açılıp Eski MMOMT2 & M2-Tr zamanının Pixy ve Destan (MMOMT2 fazla oynamadığım için ordaki bu tarz serverin isimlerini hatırlamıyorum kusura bakmayın) tarzı oyun içine Lycanda eklenerek yaşatılırsa eskilerden bile dönecekler olacağına inanıyorum

Son düzenleme:
Pixy'de oynarken zırhımı a9 yapmak için 1 ay nöbetleşe kule yapmıştık yine basamamıştık :o

Eskiler güzeldir :)

Arkadaşlar ben bu servera tekrar başlayım dedim fakat şu an oyundan hiçbir keyif almıyorum eskiden intikam yüzüklerinin azrailden düştüğü, kutudan yarı çıkarınca mutlu olduğumuz, Darbe taşlarının 1t olduğu, Mavi ölüm kesmek için 3-4 kişi birleştiğimiz zamanları özlüyorum. O zamanlar oyundan büyük keyif alarak oynardım A6 basmak için 2 kere düşündüğümüz zamanlar oyun daha keyifliydi şimdi bakıyorsun adama 6-7 kişi dalıyor yatmıyor. Tamam o zamanlarda da sağlamlar vardı ama 3 kişi rahat yatırabiliyordu ve o zaman zevkliydi oyun. Zaten dikkat ettiyseniz o zamanlarda swde büyük bi patlama olmuştu. Yeni 1 server açılıp Eski MMOMT2 & M2-Tr zamanının Pixy ve Destan (MMOMT2 fazla oynamadığım için ordaki bu tarz serverin isimlerini hatırlamıyorum kusura bakmayın) tarzı oyun içine Lycanda eklenerek yaşatılırsa eskilerden bile dönecekler olacağına inanıyorum

Leycan eklenirse bizim loncadan 40kisi gitmeye hazir lycan istemiyoruz kardes icat cikarma ")

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri