melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2-TR / MmoMt2 / ElyMt2 Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EskilerdenKimKaldi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Sizce ?

• Eskiden verdiği zevki vermiyor. Eski sistemler eski ortam olsa oyuna geri dönerim

• Yenilikler her zaman güzeldir. TR sunucusuna yeni gelen 120 lvl zırhları ne zaman gelecek ?

• Benim için fark etmez. Arkadaş ortamı için giriyorum.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konuya bir klasik olan selam verme işlemi ile girmek istiyorum. Hepinize selamlar.
Gelelim konumuzun içeriğine;
Eski bir m2-tr oyuncusuyum gracia dönemlerinden beri sunucuyu oynuyordum destan açıldığında uzun bir süre orada oynamış olup ortalama 2012/13 yılına kadar bu sunucu ile zaman geçiriyordum. Uzun süredir metin2 oynamamış olup ortalama 7-8 ay kadar önce bir gireyim şu oyuna derken aklıma eskiden oynadığım ve gayet zevk aldığım m2-tr sunucusu geldi birkaç araştırmadan sonra mmomt2 ile birleşip isim değişikliği olduğunu öğrendim. Bir gireyim eski arkadaş ortamını tekrar bulurum diye düşünüp oyunu indirip oynamaya başladım eski hesaplarımı vs hatırlamadığım için tekrar bir hesap açarak oyuna girdim ve gördüklerim resmen oynama hevesimi yerle bir etti. Eski sunucu ortamından ne eser vardı nede eskiden kalan en ufak bir oyuncu kitlesi. Bir ay kadar oynadım ve sonra eski zevki alamayınca tekrar bıraktım farklı oyunlara yöneldim. Dün uzun bir aradan sonra sunucuya tekrar gireyim dediğimde söyle bir durum ile karşılaştım. Oyunda girdiğim 5-6 ay öncesinden eser yoktu pazarları saymazsan online 50 kişi bile yoktu desek yeri var. İlk geldiğimde gözlemlediğim kadarıyla sunucuda yeni oyunculara neredeyse hiç yer yoktu bir itemi fiyatı yüzlerce T olunca oyuncu ister istemez başlamadan bırakıyordu. Şimdi geldiğimde ise gördüm ki sunucuda oynayanlar tahminimce arkadaş kitlesi veya belirli bir yere geldik emek verdik kapanana kadar oynarız diye düşünüp sunucuda kalan tayfaydı.
Neden böyle bir giriş yaptın derseniz çoğunuzun bildiği bir gerçeğe kısa bir özet geçeyim dedim yazdıklarım önemsiz veya klasik şeyler olabilir konumuzun asıl amacı bundan sonra başlıyor üst kısmı okumayabilirsiniz.
Kendim oyuna gelen Beta zırh vs hiçbir sistemi sevmeyen hele şu yeni gelen son güncellemede ki yeniliklere hiç olumlu bakmayan bir insanım tr sunucusunu mavi çelik geldikten sonra az bir zaman geçirip bıraktım bira geri kafalıyım sanırsam 99 lvl sınırından sonra gelen hiçbir güncelleme bana göre gelmedi. Sunucu piyasasına baktığımda hepsi beta zırh yok bilmem kaç dönüşüm vs derken hepsi yeniliklere ayak uydurmuş durumda eskiden bulunan ne çelik muho sunuculardan nede kraliyetli sunuculardan eser kalmamış M2-TR zamanında oynadığımız sunucu türü oyundan en zevk aldığım filesti diyebiliriz . Neyse uzatmadan konuya gireyim;,
M2-TR destan zamanında oyun ortamı olsun oyun içeriği olsun dostluk ve hatta kavgalar bile şuanda sunucularda bulunamayan özelliklerden birisi. O bir item için günlerde uğraştığımız şimdiki gibi saatte 20t kasamadığımız katil metni katında saatlerce harita farmlayıp azrailden dönüşüm itemi düşürdüğümüz denizden yosun tutup 90 lvlden sonra kasmanın ölüm olduğu 130 lvl için anahtar katında xp kastığımız bir dönüşüm için o kadar emek çektiğimiz oyunda en kral karakterlerin bile en fazla 20-30 sn savaşta dayanabildiği kostumlerde itemlerde ek özellik olarak karakter savunması vs verip bir vs nin 2 saat sürmediği bir b9 un parlamasını zehirleme ile atılan delici vs lerini 2 tane kraliyet altını bozdurunca paranın buga girdiği günleri özledim şahsen o ortamı bir daha hiçbir yerde bulamadım ve bulamıyorumda. elymt2 yede aynı ortam aynı oyun tarzı devam ediyordum diye geldim ve gördüğüm şey hüsran oldu. Eski sunucudan buraya geçişlerde A9 B9 C9 vs hiçbir önemi kalmadan direk tek bir zırh olarak dönüşüm gerçekleşmiş ve tahminimce büyük oyuncu kaybı bu birleşimde yaşanmıştır o zamanlarda oyunda yoktum ama az da olsa tahmin edilebilecek kapsitede. Bu oyuncu kaybına bir dur demek gerekiyor eski yıllarda olan oyuncu kitlesini tekrar kazanmak yada yeni geleceklere yer açmak lazım.
Belki sorunlumusun oğlum ne istiyorsun yeniliklere ayak uydur vs diyebilirsiniz ama bir öneri olarak 3. sunucu olarak M2-TR filesinde 1-1 aynı olarak bir sunucunun açılmasını istiyorum ne kadar olumlu tepki alırım bilmem ama bir önerimi yapayım dedim. Eski sunuculara gelen kaplan - kurt vs lanetlilerden düşen kızıl ormanda metinden pet düşürmek azrailden pet almak için saatlerde kule yaptığımız zamanlardan sonra oyuna pek girmedim ondan sonra gelen beta dönüşümler kostumler vs hiçbir bilgim yok yanlış bilgi vermek istemiyorum. Şöyle birkaç eskilerden kalma bulduğum video ve görselleri sizler ile paylaşayım;

PQQVVQ.jpg

OEEll5.png

İçinizde eski m2-tr oyuncuları varsa bir takım dert yanayım belki onların desteği ile eski sunucuyu 3. nostalji sunucu olarak açtırabiliriz eskiden olan şu parlamaları şu dönüşümleri şu oyundaki zevki kim özelmedi ki bir nebzede olsa konuyu görenlerin konuya en olumlu veya olumsuz yorumlarını esirgememeleri rica olunur sağlıcakla kalın iyi forumlar;
@Shorty

[h=1]@Shorty[/h]bencede böle olması daha iyi olur

Yakin zamanda yeni server açıldığı için pek umitlenmesem de,söylediklerinize ben de katiliyorum. Açıkcası zarkonda bile oyunda itemler t üzerinden satılıyor. İnsanin gözü korkuyor açıkçası, paranin değeri yok şuan, keşke daha az çıksa. Ben de 99lvde biten, pazara 1 t konmayan 999 lu günleri özledim ☺

Nerede o eski M2-TR... @Shorty

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri