HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Birincisi 14-11 dediğiniz savasta ilk başta bizde Muhammed arkadasımız yanlslıkla girdi bizim 10 kişi saydıgımız adam sayısı aslında 9 du taki siz 11 kişiye cıkana kadar ki bu savasın son anlarına dogruydu. kural ihlalinden dolayı arkadslarımın savasa girmelerini istedim buna laf etmeye hakkınız yok sizde olsanız aynısını yapardınız. ikincisi bizim yanımıza explosion'u eklediyseniz fazla göstermek için o pinnaclenin yanına brutal elonekinq 1938 vs hepsini yazmanız gerekir ki bu da işinize gelmez. prim düşkünleri bu düşünlerinden ödün veremez tabi ki. şimdi 95-100 biten sonuc için ve son dakika girin 2 kişin kimseyi karalayamazsınz fazla da uzatmaya gerek yok tebrikler iyi forumlar
eğer amacın gercekten tebrik etmekse düzgünce tebrikler yaz ve konudan cık boş sözlere gerek yok. Milletin eski loncalarını katıp ta o burdan bu burdan demeyin sürekli birader. Kardeş lonca diye ortada gezen biz değildik sizdiniz. Ben oraya kendi loncamı yazsaydım sadece başarı karşısında gösteriş yapmış olurdum ki ben gösterişi sevmem tebriğin icin teşekkürler

2 Tarafıda tebrik ederim.
teşekkürler
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)