Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bakımda yapılıcak düzenlemeler arasında biyolog görevlerini göremedim bunlar sonradan mı yapılıcak yoksa bu gün bu sorunda düzeltilicek mi bilgi verebilirmisiniz ? @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bakımda yapılıcak düzenlemeler arasında biyolog görevlerini göremedim bunlar sonradan mı yapılıcak yoksa bu gün bu sorunda düzeltilicek mi bilgi verebilirmisiniz ? @Shorty;
Çalışma şuan yeni dosyaların public sunucularımız üzerinde çalışıp çalışmadığı ile ilgili.
Yang sınırının kaldırılması çok riskli bir iş bu yüzden her ihtimali denemek istiyoruz, bu çalışmadan önce seçtiğimiz oyuncular 05:00 a kadar güncellemeyi deniyecekler.
Biyolog düzeltmesi bu güncelleme yayınlandıktan 1-2 gün sonra yapılacaktır.
Çalışma şuan yeni dosyaların public sunucularımız üzerinde çalışıp çalışmadığı ile ilgili.
Yang sınırının kaldırılması çok riskli bir iş bu yüzden her ihtimali denemek istiyoruz, bu çalışmadan önce seçtiğimiz oyuncular 05:00 a kadar güncellemeyi deniyecekler.
Biyolog düzeltmesi bu güncelleme yayınlandıktan 1-2 gün sonra yapılacaktır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bakalım ne zaman olucak yine tam tarih yok.Zanlimca 1 veya 2 gun sonra olabilir diye düşünüyorum

Bakım dün gece yapıldı sadece dün gece bakımda yapılan yeniliklerin aktif edilmesi kaldı bunuda 1-2 güne yeni bir client güncellemesi ile hallediceklerBakalım ne zaman olucak yine tam tarih yok.Zanlimca 1 veya 2 gun sonra olabilir diye düşünüyorum![]()

Bakım dün gece yapıldı sadece dün gece bakımda yapılan yeniliklerin aktif edilmesi kaldı bunuda 1-2 güne yeni bir client güncellemesi ile halledicekler[/QUOTE
İnşallah:ka19:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)