HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhabalar herkese iyi satışlar ben metin2 alacağım fakat metin2 bilişimlerinden bir çok kazık yedim bu aralar alırız açmazlar alırız telefoınu kapatırlar büyük bir oyun yapacağım onun için deneme olarak bir paket alacağım önerilerinizi bekliyorum eğer ilgilenmeyecekseniz lütfen yorum yapmayınız acemi değilim sadece serverleri alırken sorun çıkıyor ya dolandırılıyoruz yada başka şeyler oluyor. kolay gelsin.
Güvenli
Parasını Hak Eden
Müşteri Memnuniyeti olanlar yorum yapsın
ilk olarak deneme paket alacağım sorun çıkmaz ise 1200 onlineli metin2 serverimi oraya taşıyacağım
Merhaba,
Firma tanıtım konumuzu incelemek için tıklayınız. Türkiye Lokasyonlu, SSD Disklere sahip kaliteli, hızlı, performanslı sunucularımızla hizmet vermekteyiz.
Oyun sunucularında:
Zengin Ödeme Seçenekleri sayesin de dilediğiniz yerden ödeme yapabilirsiniz.
İletişim Seçenekleri:
Web: http://my.canbilisim.com.tr
Hayırlı Ramazanlar, İyi Forumlar..
merhabalar herkese iyi satışlar ben metin2 alacağım fakat metin2 bilişimlerinden bir çok kazık yedim bu aralar alırız açmazlar alırız telefoınu kapatırlar büyük bir oyun yapacağım onun için deneme olarak bir paket alacağım önerilerinizi bekliyorum eğer ilgilenmeyecekseniz lütfen yorum yapmayınız acemi değilim sadece serverleri alırken sorun çıkıyor ya dolandırılıyoruz yada başka şeyler oluyor. kolay gelsin.
Güvenli
Parasını Hak Eden
Müşteri Memnuniyeti olanlar yorum yapsın
ilk olarak deneme paket alacağım sorun çıkmaz ise 1200 onlineli metin2 serverimi oraya taşıyacağım
Konumuza bir göz atmanızı öneririm, aklınıza yatan olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Hayırlı ramazanlar dilerim efendim..
http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/3282649-94209422-%BB-3-files-9733-9-a.html
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)