tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Bilişimler Baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaLaKaT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 606

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar herkese iyi satışlar ben metin2 alacağım fakat metin2 bilişimlerinden bir çok kazık yedim bu aralar alırız açmazlar alırız telefoınu kapatırlar büyük bir oyun yapacağım onun için deneme olarak bir paket alacağım önerilerinizi bekliyorum eğer ilgilenmeyecekseniz lütfen yorum yapmayınız acemi değilim sadece serverleri alırken sorun çıkıyor ya dolandırılıyoruz yada başka şeyler oluyor. kolay gelsin.

Güvenli
Parasını Hak Eden
Müşteri Memnuniyeti olanlar yorum yapsın

ilk olarak deneme paket alacağım sorun çıkmaz ise 1200 onlineli metin2 serverimi oraya taşıyacağım

Merhaba,
Firma tanıtım konumuzu incelemek için tıklayınız. Türkiye Lokasyonlu, SSD Disklere sahip kaliteli, hızlı, performanslı sunucularımızla hizmet vermekteyiz.
Oyun sunucularında:
yeni.gif
Ücretsiz Olarak : .COM Alan adı + 9 Adet panel seçeneği + 6 Adet files seçeneği + Ücretsiz Webhosting + Ticket Panel + Admin CP + Market Panel + Hackshield (Hile Engelleme Sistemi) Olmak üzere 10'larca hediye veriyoruz.

Zengin Ödeme Seçenekleri sayesin de dilediğiniz yerden ödeme yapabilirsiniz.

İletişim Seçenekleri:
Web: http://my.canbilisim.com.tr

Hayırlı Ramazanlar, İyi Forumlar..

merhabalar herkese iyi satışlar ben metin2 alacağım fakat metin2 bilişimlerinden bir çok kazık yedim bu aralar alırız açmazlar alırız telefoınu kapatırlar büyük bir oyun yapacağım onun için deneme olarak bir paket alacağım önerilerinizi bekliyorum eğer ilgilenmeyecekseniz lütfen yorum yapmayınız acemi değilim sadece serverleri alırken sorun çıkıyor ya dolandırılıyoruz yada başka şeyler oluyor. kolay gelsin.

Güvenli
Parasını Hak Eden
Müşteri Memnuniyeti olanlar yorum yapsın

ilk olarak deneme paket alacağım sorun çıkmaz ise 1200 onlineli metin2 serverimi oraya taşıyacağım

Konumuza bir göz atmanızı öneririm, aklınıza yatan olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Hayırlı ramazanlar dilerim efendim..

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-dedicated-game-hosting/3282649-94209422-%BB-3-files-9733-9-a.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri