- Konular
- 165
- Online süresi
- 19m 23s
- Reaksiyon Skoru
- 112
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 158
- MmoLira
- 146
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Konu günceldir.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 21
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
önermiyorum 40kdan srcden zerre anlamayan bir dolandırıcı şahıstır zamanındada gerek açtığı bilişimler gerek sattığı filesler ile birçok kişiyi dolandırmıştır.
- Konular
- 6
- Online süresi
- 1h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 66
- DevLira
- 0
Arkadaşa Katılıyorum daha onceden 34 k files almıştım perişan etmişti kendisi.önermiyorum 40kdan srcden zerre anlamayan bir dolandırıcı şahıstır zamanındada gerek açtığı bilişimler gerek sattığı filesler ile birçok kişiyi dolandırmıştır.
- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,794
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,764
- DevLira
- 154
Daha önceden arkadaşım bacaksız arkadaşımızdan 34k files almıştı
Ozamanlar files hakkında pek bilgimiz olmadığından çıkan sorunları çözemedik
ve yardım istediğimizde ilgilenmemişti filesin her tarafına kendi reklamlarını koymuştu
root locale gıbı packlarda verilmedi fılesını kullanmadık ve bu filese baktığım kadarıyla
1-2 sıstem ve goruntu harıc Ücretsiz Files bölümünde paylaşılan MattiusV2 filesle aynı
emeğine saygısızlık olsun istemem ama wareze düşürülen birçok files bundan iyi
Neyse hayırlı satışlar dilerim de sen o düşüncenle kafanla müşteri zor bulursun iyi forumlar...
ve yardım istediğimizde ilgilenmemişti filesin her tarafına kendi reklamlarını koymuştu
root locale gıbı packlarda verilmedi fılesını kullanmadık ve bu filese baktığım kadarıyla
1-2 sıstem ve goruntu harıc Ücretsiz Files bölümünde paylaşılan MattiusV2 filesle aynı
Neyse hayırlı satışlar dilerim de sen o düşüncenle kafanla müşteri zor bulursun iyi forumlar...
- Konular
- 89
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 27d 18h
- Reaksiyon Skoru
- 137
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 153
- MmoLira
- 10,548
- DevLira
- 6
Daha önceden arkadaşım bacaksız arkadaşımızdan 34k files almıştı
İnanki aklimdakileri saydin uckagitcinin teki arkadaş files aldı ne ilgi ne bi yardım anca su kısım beni ilgindirmez gibisinden gecistiriyo paraya geldimi yemesini biliyorlar molebox pro ile client gommeyi bilmiyordum zamanında files almamiza rağmen yardm istedik ek ücret bilmem ne gibisinden konuşuyordu amaçları para başka bsy yok frozen filesi bin çeker Buna
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)