noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

MilasMt2 Unpack Client

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vectors
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 61
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ne oldu, root'tan başka pack açamıyormusunuz vector bey? :D
Aynen exede ki tüm dosyaları görebiliyorum hepsini çıkartıyorum packleri açarken 'root hariç' hepsine vector açamaz diye yazı geliyo çözümünü bulursam paylaşırım

Rootu vermesi bizim hiçbir işime yaramaz ki bağlantılı sistemler uiscript ve locale'de root hepsine bağlantılı
root>uiscript>locale_tr

beş dakika alıcak açıcak. İndirmeye üşeniyorsa packları atayım buradan? Yada niye bize kendi açtığı programı söylemiyor?

Bu soruların muhattabı ben değilim samet sen soru sordun uiscript ve locale yok mu diye bende attığı cevabı yazdım alıntı yaparak :ka19: Ayrıca açtığı programı niye söylesin sen yaptığın her sistemi ya da elindeki her şeyi paylaşıyor musun ya da burda gelip anlatım yapıyo musun? Herkes bildikten sonra elindekinin bi değeri kalmıyor.Bilenle bilmeyenin bir farkının olması gerekiyor değil mi? Şimdi herkes senin gibi hile yapsa senin yaptığın hilenin ne anlamı kalır? Birde bu yönden bak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri