HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
resim fln koysaydın keşke
Bu soruların muhattabı ben değilim samet sen soru sordun uiscript ve locale yok mu diye bende attığı cevabı yazdım alıntı yaparak :ka19: Ayrıca açtığı programı niye söylesin sen yaptığın her sistemi ya da elindeki her şeyi paylaşıyor musun ya da burda gelip anlatım yapıyo musun? Herkes bildikten sonra elindekinin bi değeri kalmıyor.Bilenle bilmeyenin bir farkının olması gerekiyor değil mi? Şimdi herkes senin gibi hile yapsa senin yaptığın hilenin ne anlamı kalır? Birde bu yönden bak![]()
Yazdığın yoruma hayran kaldım, doğru söylüyorsun. Çok önyargılı bencil aşağılık bir insanım

Programın ismini söylesem bile 1 tane dosya çıkarabilecek misin milasdan?
Seni tutan kim, söylesene? Söylemediğine göre amacını anladım. Hmm, peki çok havalısın

Son düzenleme:
resim fln koysaydın keşke
Exeye gömülü olan packleri çıkarmış ne resmi koyabilir ki?
AAyrıca Milasmt2'de ekli olan sistemleri bilmeyen mi var? 
df yapabılıyosan sen yap lazım valla bak
Offical python encription extractor ile açabilirsiniz. Nihayet buldum bu arkadaşlara kalmayın ben hiçbir şeyi saklamam.
Allah bilir bu yorumuda siler şimdi.Exeye gömülü olan packleri çıkarmış ne resmi koyabilir ki?
AAyrıca Milasmt2'de ekli olan sistemleri bilmeyen mi var?
![]()
Rootlar exe'ye gömülü değil üstadım, neyse ben buldum programı zaten
Ayrıca molebox yani exeye gömülü packları molebox unpacker ile açabilirsin.
Son düzenleme:
Yazdığın yoruma hayran kaldım, doğru söylüyorsun. Çok önyargılı bencil aşağılık bir insanım
Seni tutan kim, söylesene? Söylemediğine göre amacını anladım. Hmm, peki çok havalısın
Programin adi olydbg. Hadi cikartda milasi gorelim?
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)