HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aynen exede ki tüm dosyaları görebiliyorum hepsini çıkartıyorum packleri açarken 'root hariç' hepsine vector açamaz diye yazı geliyo çözümünü bulursam paylaşırımNe oldu, root'tan başka pack açamıyormusunuz vector bey?![]()
Rootu vermesi bizim hiçbir işime yaramaz ki bağlantılı sistemler uiscript ve locale'de root hepsine bağlantılı
root>uiscript>locale_tr
beş dakika alıcak açıcak. İndirmeye üşeniyorsa packları atayım buradan? Yada niye bize kendi açtığı programı söylemiyor?
Bu soruların muhattabı ben değilim samet sen soru sordun uiscript ve locale yok mu diye bende attığı cevabı yazdım alıntı yaparak :ka19: Ayrıca açtığı programı niye söylesin sen yaptığın her sistemi ya da elindeki her şeyi paylaşıyor musun ya da burda gelip anlatım yapıyo musun? Herkes bildikten sonra elindekinin bi değeri kalmıyor.Bilenle bilmeyenin bir farkının olması gerekiyor değil mi? Şimdi herkes senin gibi hile yapsa senin yaptığın hilenin ne anlamı kalır? Birde bu yönden bak

Bunun gibi küfürler varsa bana ait değil millet kodlayan kimse ona ait, packler orjinal bilginiz olsun./////
UW
Moderatör tarafında düzenlendi:
Rootu vermesi bizim hiçbir işime yaramaz ki bağlantılı sistemler uiscript ve locale'de root hepsine bağlantılı
root>uiscript>locale_tr
beş dakika alıcak açıcak. İndirmeye üşeniyorsa packları atayım buradan? Yada niye bize kendi açtığı programı söylemiyor?
Programın ismini söylesem bile 1 tane dosya çıkarabilecek misin milasdan?
Programın ismini söylesem bile 1 tane dosya çıkarabilecek misin milasdan?
evet :l03::l03:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)