Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

BedavaMetin2.com Sahtekarlığı.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guether
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bedava ha ;)
 
abi hangi devirdeyiz bunlara inanan varmı hala ya artık millet uydudan savasıyor biz bedava verenın peşindeyiz :D beleş mezar bulsanız gireceniz mk
 
geçmiş olsun
 
İlk öncelikle firma ya da sahtekarın forum da hizmet etmediğini biliyorum bu konuyu uyarı açtım sayın Admin,Modlar ve Üyeler Şunu unutmayın TTNET.COM Eğer böyle birşey yapsaydı reklamlar çıkardı lakin bazı saf olan arkadaşlarımız inanıp bu kişilere Tek Şifrelerinizi verip o kişiye alışveriş yaptırıyorsunuz.
Kanıtlar : 1. Resim : İlk Olarak sizlere bir sorum oluca Eğer TTNET Firması İse bu kişi nasıl küfür edebiliyor ?




Resim 2 : Ve Ayrıca Bir TTNET iş birliği ile olmuş ise Neden Yöncü ? TTNET ile olsa TTNET'in kendi sunucularından verir.
n7DOmR.png

Resim 3 : Bir de TTNET NS lerine bakalım.
7kL6vr.png

SAYIN Adminler ve Modlar eğer konuyu kaldırmak isterseniz size saygı duyarım lakin benden önceki açan kişi daha ayrıntılı kanıtlamamıştır. ben üyelerin veya diğer insanların mağdur olmaması için böyle bir konu açtım. İyi Günler Sevgili Turkmmo Üyeleri.

Bildirdiğin için teşekkürler :) Bu arada LOL'de East misin?
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst