- Konular
- 17
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
İlk öncelikle firma ya da sahtekarın forum da hizmet etmediğini biliyorum bu konuyu uyarı açtım sayın Admin,Modlar ve Üyeler Şunu unutmayın TTNET.COM Eğer böyle birşey yapsaydı reklamlar çıkardı lakin bazı saf olan arkadaşlarımız inanıp bu kişilere Tek Şifrelerinizi verip o kişiye alışveriş yaptırıyorsunuz.
Kanıtlar : 1. Resim : İlk Olarak sizlere bir sorum oluca Eğer TTNET Firması İse bu kişi nasıl küfür edebiliyor ?
Resim 2 : Ve Ayrıca Bir TTNET iş birliği ile olmuş ise Neden Yöncü ? TTNET ile olsa TTNET'in kendi sunucularından verir.
Resim 3 : Bir de TTNET NS lerine bakalım.
SAYIN Adminler ve Modlar eğer konuyu kaldırmak isterseniz size saygı duyarım lakin benden önceki açan kişi daha ayrıntılı kanıtlamamıştır. ben üyelerin veya diğer insanların mağdur olmaması için böyle bir konu açtım. İyi Günler Sevgili Turkmmo Üyeleri.
Kanıtlar : 1. Resim : İlk Olarak sizlere bir sorum oluca Eğer TTNET Firması İse bu kişi nasıl küfür edebiliyor ?
Resim 2 : Ve Ayrıca Bir TTNET iş birliği ile olmuş ise Neden Yöncü ? TTNET ile olsa TTNET'in kendi sunucularından verir.
Resim 3 : Bir de TTNET NS lerine bakalım.
SAYIN Adminler ve Modlar eğer konuyu kaldırmak isterseniz size saygı duyarım lakin benden önceki açan kişi daha ayrıntılı kanıtlamamıştır. ben üyelerin veya diğer insanların mağdur olmaması için böyle bir konu açtım. İyi Günler Sevgili Turkmmo Üyeleri.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
gecmis olsun beyfendi
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
gecmis olsun
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)