noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NetAktif ŞİKAYET!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sameto_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Ben arkadaşa katılıyorum bu konuda Turkmmoda mağdur olan onlarca kişi oldu.Konu kapatarak bu sorun göz ardı edilemez.Böyle bir olay oluyorsa forum yetkilileri reklamı neden kaldırmıyor acaba?Aylık 200TL gelir Turkmmo gibi forumlara pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum.En azından binlerce liralık kazık atmaz bu firmalar.Genel anlamda konuşuyorum.Firmayla çalışmadım daha önce
Napalım gidip dava mı açalım alışverişi yapan mağdur olan sizsiniz siz hakkınızı aramazsanız bizden ne bekliyorsunuz nereden biliyorsunuz dolandırıcı olan bir firmanın reklamınıda konusunuda kapatıyoruz bilip bilmeden yorum yapmayın

Sorun çözülmezse ne olacak peki?Geçici çözüm ürettiğinizi düşünüyorum
bir yolu bulunur ortada dolandırılma gibi bir sorun yok arkadaşın sitesi kapatılmış herkesin belirli bakım zamanları aksilikleri olabilir geride açmış zaten mağdur olma gibi bir durum yok tek onunkide kapatılmamış zaten

Napalım gidip dava mı açalım alışverişi yapan mağdur olan sizsiniz siz hakkınızı aramazsanız bizden ne bekliyorsunuz nereden biliyorsunuz dolandırıcı olan bir firmanın reklamınıda konusunuda kapatıyoruz bilip bilmeden yorum yapmayın

bir yolu bulunur ortada dolandırılma gibi bir sorun yok arkadaşın sitesi kapatılmış herkesin belirli bakım zamanları aksilikleri olabilir geride açmış zaten mağdur olma gibi bir durum yok tek onunkide kapatılmamış zaten

''Genel anlamda konuşuyorum.'' demiştim.Sağlıcakla kalın..

Bende genel anlamda söyledim zaten kimsenin yaptığı şeyi göz ardı etmiyoruz

İşte O Yüzden Çok Seviliyorsunuz! Sizler bu forum'da vaar oldukça kimsenin hakkı kimseye geçmez İnşAllah!

Üyenin bir sorunu varki şikayet konusu açmış. Ayrıca sorunlar çözülseydi üye zaten belirtirdi bu nedenle konu açık kalıyor.
Ayrıca firmanın rankı yok sadece şikayetçi sesini duyurabilmek için şikayet konusu açabilir bunun haricinde rankı olmayan firmalar hakkındaki şikayetlerin hakemliğini yapamıyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri