Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

NetAktif ŞİKAYET!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sameto_01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Rank olmadan reklam vermesi kadar saçma bir şey var mı? Hosting ana başlığı altında reklam veriyor. Para için bu kadar düşmeye değer miydi :) Kalitede bir numara TurkMMO :)
Pardon da ne alakası var düşmekle adamın ranka uygun olup olmadığı bile bilmiyorsun ve biz adamın nasıl biri olup olmadığını nereden bilelim üstünde bu kişi böyledir diye yazmıyor. Foruma neden suç atıyorsun anlamadım firmayla aranda olan bir şey değil mi biz zaten firmayı reklam verdi diye savunuyor olsak bu şikayeti kapatır googleye indexlenmesini engelleriz. Zaten dolandırma gibi bir durum olması halinde kişinin reklamı da kaldırılır üyeliği de banlanır. @netaktif; sizin muhatabınız firma sahibidir öncelikle onla konuşmayı ve çözüm yolu bulmayı deneyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben arkadaşa katılıyorum bu konuda Turkmmoda mağdur olan onlarca kişi oldu.Konu kapatarak bu sorun göz ardı edilemez.Böyle bir olay oluyorsa forum yetkilileri reklamı neden kaldırmıyor acaba?Aylık 200TL gelir Turkmmo gibi forumlara pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum.En azından binlerce liralık kazık atmaz bu firmalar.Genel anlamda konuşuyorum.Firmayla çalışmadım daha önce

Ben arkadaşa katılıyorum bu konuda Turkmmoda mağdur olan onlarca kişi oldu.Konu kapatarak bu sorun göz ardı edilemez.Böyle bir olay oluyorsa forum yetkilileri reklamı neden kaldırmıyor acaba?Aylık 200TL gelir Turkmmo gibi forumlara pek bir etkisi olacağını düşünmüyorum.En azından binlerce liralık kazık atmaz bu firmalar.Genel anlamda konuşuyorum.Firmayla çalışmadım daha önce
gördügünüz gibi konuyu kapatmadık şuan yazabiliyorsunuz sanırım. şu kişi dolandırıcı ws yazmıyor adamın alnında dileyen herkes foruma reklam verebilir. bu şekilde bir işlem uygulanamaz.

Sorun çözülmezse ne olacak peki?Geçici çözüm ürettiğinizi düşünüyorum

firma size ulaşmadıysa bana skypeden msj atın gerekli işlemi başlatayım firmanın hakkında hocam.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri