xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

-- !! RESİMLİ HACKSHİELD !! -- YAPMA >> Batu07040

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu07040
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

konu için tşk ederim ama böyle konuların devamını da bekliyoruz senden bi konu ile sınırlı kalma başka konularda ya :)

illa senin verdiğin dll eklemek şartmı kracabay ultimate v1.0 sürmünü eklesek çalışırmı

hem benim vermis oldugum dllyi hemde karacabayın dllsini kullanabilirsiniz sorun olursa eğer zaten visual studio üzerinde çalışmalar yapıyorum forumda %100 ücretsiz hackshield korumaları vericem dağıtıcam

konu için tşk ederim ama böyle konuların devamını da bekliyoruz senden bi konu ile sınırlı kalma başka konularda ya :)

bars472 tesekkür ederim :) paylasımlarım devam edicek yaşadıgımız sürece :)

Yorum için teşekkürler :)

Kardeşim yaptım ama şöyle birşey var batu07040.dll yi exeye o programla gömünce hata veriyor üst üste fakat devil.dll var oyuna girerken onun icine batu07040.dll yi gömdüm sonra 2 sini oyun exesine attım gametoolsuda attım girerken resim cıktı hata vermeden açtı oyunu.Ama Bu gametools klosörünü adamlar editleyebilir onu exeye nasıl gömcez ? bnde program var ama klosörün icindekileri gömüyo sadece içindeki resimi alıyor klosörü almıyor al dediginde resimi acıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri