HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kardeşim yaptım ama şöyle birşey var batu07040.dll yi exeye o programla gömünce hata veriyor üst üste fakat devil.dll var oyuna girerken onun icine batu07040.dll yi gömdüm sonra 2 sini oyun exesine attım gametoolsuda attım girerken resim cıktı hata vermeden açtı oyunu.Ama Bu gametools klosörünü adamlar editleyebilir onu exeye nasıl gömcez ? bnde program var ama klosörün icindekileri gömüyo sadece içindeki resimi alıyor klosörü almıyor al dediginde resimi acıyor.
adamlar editlese nolcak sonuçta indirildiğinde senin kendi sistemin olarak iniyor değiştirse bile fazla birşey farketmeyecektir gamestools olarak paylasılmasının sebebi bu zaten
anca kendilerini kandırırlar 
Tamam devil.dll nin içine batu07040.dll yi sabitledim batu07040.dll silinirse oyun açılmıyo devil.dll de öyle devil.dll oyun exesine bağlı zaten Ama emeğe saygı duyan millet yok mamoka hile koruması ve forumdaki diğer hile korumalarını birleştiricem ayrıyeten kendim edward hile botu engellemesi vb yapıcam saldırı programlarını engellicem enjektör çalışmicak.O kadar uğraşcaz adam resimi değiştirirse tüm emek çöp
Kardeşim bu arada ben adobeden logo yapamıyorum sana zahmet Soylu Hackshield yazan bir resim veya logo yaparmsn o senin resmini editleyip 
Kardeşim bu arada ben adobeden logo yapamıyorum sana zahmet Soylu Hackshield yazan bir resim veya logo yaparmsn o senin resmini editleyip 
adamlar editlese nolcak sonuçta indirildiğinde senin kendi sistemin olarak iniyor değiştirse bile fazla birşey farketmeyecektir gamestools olarak paylasılmasının sebebi bu zaten
anca kendilerini kandırırlar
![]()
Tamam devil.dll nin içine batu07040.dll yi sabitledim batu07040.dll silinirse oyun açılmıyo devil.dll de öyle devil.dll oyun exesine bağlı zaten Ama emeğe saygı duyan millet yok mamoka hile koruması ve forumdaki diğer hile korumalarını birleştiricem ayrıyeten kendim edward hile botu engellemesi vb yapıcam saldırı programlarını engellicem enjektör çalışmicak.O kadar uğraşcaz adam resimi değiştirirse tüm emek çöp Kardeşim bu arada ben adobeden logo yapamıyorum sana zahmet Soylu Hackshield yazan bir resim veya logo yaparmsn o senin resmini editleyip
Tamam devil.dll nin içine batu07040.dll yi sabitledim batu07040.dll silinirse oyun açılmıyo devil.dll de öyle devil.dll oyun exesine bağlı zaten Ama emeğe saygı duyan millet yok mamoka hile koruması ve forumdaki diğer hile korumalarını birleştiricem ayrıyeten kendim edward hile botu engellemesi vb yapıcam saldırı programlarını engellicem enjektör çalışmicak.O kadar uğraşcaz adam resimi değiştirirse tüm emek çöp Kardeşim bu arada ben adobeden logo yapamıyorum sana zahmet Soylu Hackshield yazan bir resim veya logo yaparmsn o senin resmini editleyip
sana şöyle birşey söyleyeyim

2 - 3 adet korumayı üst üste yerleştirme serverindeki karakterler gözükmez falan sonra

sana şöyle birşey söyleyeyim
2 - 3 adet korumayı üst üste yerleştirme serverindeki karakterler gözükmez falan sonra![]()
Mamoka mesela .py hileleri engelliyor onun .py engellemesi var injectör engelleyen hile korumasıda bulucam sadece o kısmını alıcam kendmde bişiler eklcem edward hile botunu engellemek icin sonra Hile koruması aktif
Ve Soylu Hackshield yaparmısın o resmi sonrada bana atsan ben yapamıyorum düzgün.Düzgün bir şekilde şekilli mekilli yaparsan sevinirim- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...