HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
konu için tşk ederim ama böyle konuların devamını da bekliyoruz senden bi konu ile sınırlı kalma başka konularda ya 

illa senin verdiğin dll eklemek şartmı kracabay ultimate v1.0 sürmünü eklesek çalışırmı
hem benim vermis oldugum dllyi hemde karacabayın dllsini kullanabilirsiniz sorun olursa eğer zaten visual studio üzerinde çalışmalar yapıyorum forumda %100 ücretsiz hackshield korumaları vericem dağıtıcam
konu için tşk ederim ama böyle konuların devamını da bekliyoruz senden bi konu ile sınırlı kalma başka konularda ya![]()
bars472 tesekkür ederim
paylasımlarım devam edicek yaşadıgımız sürece 
hem benim vermis oldugum dllyi hemde karacabayın dllsini kullanabilirsiniz sorun olursa eğer zaten visual studio üzerinde çalışmalar yapıyorum forumda %100 ücretsiz hackshield korumaları vericem dağıtıcam
bars472 tesekkür ederimpaylasımlarım devam edicek yaşadıgımız sürece
![]()
Visual'dan anlıyorsun madem BURAYA TIKLA Verdiğim yerde rebuild hatası war onu düzeltmem lazım Yardımcı olursan sevinirim Pasha37'nin eski Hile engel dosyaları ama Build ederken bir hata veriyor tam anlamadım ben istersen hata veren dosyaları fln atarım özelden ama bi video war konuda ona bak eğer dosyalar olmadan çözebilirsen söylersin çözemesende bana mesaj atarsan dosyaları verebilirim .
Bu arada Yararlı Paylaşım Teşekürler .
Yorum için teşekkürler![]()
Kardeşim yaptım ama şöyle birşey var batu07040.dll yi exeye o programla gömünce hata veriyor üst üste fakat devil.dll var oyuna girerken onun icine batu07040.dll yi gömdüm sonra 2 sini oyun exesine attım gametoolsuda attım girerken resim cıktı hata vermeden açtı oyunu.Ama Bu gametools klosörünü adamlar editleyebilir onu exeye nasıl gömcez ? bnde program var ama klosörün icindekileri gömüyo sadece içindeki resimi alıyor klosörü almıyor al dediginde resimi acıyor.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...