Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

efsun engel difi kaldırma(yardım)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstfdmrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

mstfdmrcn

Level 4
TM Üye
Konular
44
Online süresi
15h 48s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 10 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
82
MmoLira
18
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar apo444 ün son server filesini kurdum çok güzel bir files ama oyun içi efsun sistemi var ama çalışmıyor. galşiba dif le engellenmiş. çünkü efsun ekranı açılıyor ama efsun atmıyor. kendim yeni efsun.py pyc dosyalrı yaptım yine aynı,.. bu engeli nasıl kaldırabilirim bilen var mı acaba. yada elinde bu filesin efsunu çalışan game dosyası olan varsa upload edebilir mi..

files bu:
http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2652322-apo444-sonne-server-files-v3-cikti.html

arkadaşlar apo444 ün son server filesini kurdum çok güzel bir files ama oyun içi efsun sistemi var ama çalışmıyor. galşiba dif le engellenmiş. çünkü efsun ekranı açılıyor ama efsun atmıyor. kendim yeni efsun.py pyc dosyalrı yaptım yine aynı,.. bu engeli nasıl kaldırabilirim bilen var mı acaba. yada elinde bu filesin efsunu çalışan game dosyası olan varsa upload edebilir mi..

files bu:
http://www.turkmmo.com/metin2-server-files/2652322-apo444-sonne-server-files-v3-cikti.html

xChaos arkadaşıma katılmakla beraber başımdan geçen şu detayı belirteyim; item protoda genelde iki tane efsun nesnesi oluyor ve gözden kaçıyor. Genelde piyasadaki Efsun Botları 71084 kodlu efsun nesnesiyle uyumlu çalışıyor. Ancak item protoda 39028 (yanlış hatırlamıyorsam) kodlu bir efsun nesnesi daha var.

Envanterinde veya Market penceresinde Efsun Nesnesi olmasına rağmen şu hataları alabilirsin;
"Efsun Nesnesi Kalmadı" veya "1.bot başlayacak"

Ondanmıdır bilmem ama hangi Efsun Nesnesi kodunu kullandığına bir bak derim. Yada GM iken oyunda iki efsunuda tek tek deneyebilirsin.
Herkese iyi çalışmalar & formlar.

Son düzenleme:
xChaos arkadaşıma katılmakla beraber başımdan geçen şu detayı belirteyim; item protoda genelde iki tane efsun nesnesi oluyor ve gözden kaçıyor. Genelde piyasadaki Efsun Botları 71084 kodlu efsun nesnesiyle uyumlu çalışıyor. Ancak item protoda 39028 (yanlış hatırlamıyorsam) kodlu bir efsun nesnesi daha var.

Envanterinde veya Market penceresinde Efsun Nesnesi olmasına rağmen şu hataları alabilirsin;
"Efsun Nesnesi Kalmadı" veya "1.bot başlayacak"

Ondanmıdır bilmem ama hangi Efsun Nesnesi kodunu kullandığına bir bak derim. Yada GM iken oyunda iki efsunuda tek tek deneyebilirsin.
Herkese iyi çalışmalar & formlar.

shop itemden baktığımda efsun nesnesi olarak 71084 kullanılmış.. botta muhtemelen öyledir.. ama ben gm çarla hem 71084 ve 39028 efsun nesnelerie baktım gm çarla bot çalıştırdım ama yine çalışmadı.. neyse ben files değiştireceğim artık sağolun arkadaşlar.. güzel bir files arayacğm bakalım bulabilirsem.

Kardeşim bak şimdi entegreli efsun botları 2 sistemde çalışmaz bazı fileslerde böyledir bu 1. gm çarından atılan efsunlar çalışmaz 2. atak server gibi edit yapma programlarından çkarttığın itemleri efsun botu çalıştırmaz. bu dediğim seçeneklerin dışında bi muhabbet varsa efsun botu kurulumu hatalıdır forumdan bak tam kurulumlu bi videolu konu bul tekrar kur derim :ka19:

gm çar dışında bir çardan denemedim ama onu da bir deneyeyim..sağol..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri