TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

thenemne0032 || Tüm paylaşımlarım ||

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

paylaşım az diye üzülme orjinal konular daha değerli ama 5-10 konu ile de olmaz böyle konulaın devamını bekliyorz sadece metin2 ile sınırlı kalma diğer bölümde de konu aç bilmediğin bi konu olursa bana veya diğer arkadaşlara sorabilirsin :)

Çok teşekkür ederim desteğin için. Şuanlık imkânlarımla paylaşım yapabileceğim tek yer bu kısım sanırım. İlerleyen zamanlarda mutlaka başka alanlarda da katlarım olacaktır. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Forumda bir sürü bölüm var oralarda da paylaşım yapabilirsin :) 6-7 ay önce bende buraya heyecanlı bir şekilde konu açmıştım :)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum düşünceleriniz için. Sayenizde forum hakkında bilgileniyorum.

Ek olarak şunu belirteyim: Uzman üye olurum yada olamam, ben paylaşım yapmaya devam edeceğim. Konuyu açarken kesinlikle Uzman üye olmayı kafama takarak açmadım. Sadece şansımı denemek istedim. Zamanla zaten konular arttıkça elbet belirli bir yere gelirim.

Birde seneye sınava çalışmam gerekli bu nedenden fazla vakit ayıramayacağım. En azından Metin2 LUA(quest) kısmı ile ilgilensem dâhi benim için yeterli olacaktır. İmkânım olduğunda diğer alanlara da geçmek isterim ve birde kaliteli konu paylaşmak istiyorum. Benim için 10 konu dâhi yeterlidir. Önemli olan bana göre konunun içeriğidir, kalitesidir.

Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri