bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

thenemne0032 || Tüm paylaşımlarım ||

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 68
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar,

Uzun zamandır Turkmmo forumunda bulunmaktayım fakat bu uzun zaman içerisinde sadece gözlemciydim. Şimdi ise artık kendi bilgimin olduğu alanlarda katkı sağlamaya başladım ve devam da edeceğim. Uzman üyelik açısından bu konuyu açmış bulunuyorum. Şartları okudum. Bunun üstesinden geleceğimi ve Uzman Üyeliğin hakkını vereceğimi düşünüyorum.

Konularım:

Metin2 LUA(quest) alanı ile ilgili yaptığım çalışmalar devam edecektir. Konuları ekledikçe buradan da güncelleyeceğim.

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

paylaşım az diye üzülme orjinal konular daha değerli ama 5-10 konu ile de olmaz böyle konulaın devamını bekliyorz sadece metin2 ile sınırlı kalma diğer bölümde de konu aç bilmediğin bi konu olursa bana veya diğer arkadaşlara sorabilirsin :)
Uzmanlık yolunda başarılar dilerim :) Soru sormaktan çekinme bu konuda gördüğün uzman üye olsun yönetim üyesi olsun sorun varsa sor :) Paylaşımlarını başka bölümlerde de göstermen yararına olur :) İlk beğenin ve repin benden olsun :)

Uzmanlık yolunda başarılar dilerim :) Soru sormaktan çekinme bu konuda gördüğün uzman üye olsun yönetim üyesi olsun sorun varsa sor :) Paylaşımlarını başka bölümlerde de göstermen yararına olur :) İlk beğenin ve repin benden olsun :)

Çok teşekkür ederim desteğin için. Şuanlık imkânlarımla paylaşım yapabileceğim tek yer bu kısım sanırım. İlerleyen zamanlarda mutlaka başka alanlarda da katlarım olacaktır. Tekrardan teşekkür ediyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri