Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

bağlanırken hata veriyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstfdmrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 710

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar.. bugün bir metin2 kurdum denemek(ilerde süper bir sw açacağım inş:) için ancak. navicat bağlanıyor fiezilla bağlanıyor. mc set ve root-->serverinfo.py editledim ama oyuna girmeye çalıştığımda bağlanırken hata veriyor.. neden dir acaba yardım edin turkmmoooooo

Moderatör tarafında düzenlendi:
Puty de ifconfig yap sw ıp sini öğren packını ona göre düzenle. Hamaci değilde normal sabit ıp kurulum yaptıysan mc sete gerek yok.

Serverinfo editlediginde girmen gerekir

internetsiz metin2 kurdum.. önce bir filesle kurdum oldu ama kurduğum files eski 1765 miş, daha iyi bir sürüm files buldum tekrar herşeyi baştan yaptım bu kez olmadı. serverfiles te sorun olabilir mi bilmiyorum. ama serverinfo filan editlemiştim yine olmadı nedendir.. turkmmo bu konuda çaresiz kaldı galiba kimse çözemedi..:(

Ekle yardımcı olmaya çalışırım elbette.

eyvallah kardeş ama googlede araştırdım bu şekilde sorunu olanlar var, senin vereceğin cevap bütün bu soruna sahip olan herkese yardımcı olması için bildiğin birşey varsa burdan yazarsan muhtemelen herkes sana duacı olur..

bildiğin birşey varsa bildiklerini bizden esirgeme..

virtual pc de gerekli ayarlamalar doğru yapılmamış olsa muhtemelen filezilla ve navicat bağlanmaz ama onlarda roblem yok bağlanıyor. o zaman problem packe kalıyor...oyunun serverinfo ve mcset te editlendi.. ama yine olmuyor şimdi soru şu, packde serverinfo yerine servere giriş için kullaılabilecek herhangi bir dosya olabilir mi acaba editlenmeyi bekleyen.. servere giriş ip isini yazacak başka yer var mı acaba..

eyvallah kardeş ama googlede araştırdım bu şekilde sorunu olanlar var, senin vereceğin cevap bütün bu soruna sahip olan herkese yardımcı olması için bildiğin birşey varsa burdan yazarsan muhtemelen herkes sana duacı olur..

bildiğin birşey varsa bildiklerini bizden esirgeme..

Esirgemek istemem ama forumda paylaşım yapmıyorum, yardım için skype sadece.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri