Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

bağlanırken hata veriyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstfdmrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 710

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar.. bugün bir metin2 kurdum denemek(ilerde süper bir sw açacağım inş:) için ancak. navicat bağlanıyor fiezilla bağlanıyor. mc set ve root-->serverinfo.py editledim ama oyuna girmeye çalıştığımda bağlanırken hata veriyor.. neden dir acaba yardım edin turkmmoooooo

Moderatör tarafında düzenlendi:
kendi pcnde kurduysan hiçbir sorun çıkmaz dışarıya açılmasa bile sende girmesi lazım bi sıkıntı mevcut fakat detaylı anlatman lazım kurulumu tam yapamamış olabilirsin hata alıyor olabilirs.n

virtual pcde bütün ayarlamaları yaptım, hatta virtualden oyuna start verdiğimde oyun açık yazısı alıyorum herhangi bir hata vermiyr. zaten doğru yapmasam muhtemelen navicat ve filezilla da bağlanmz. navicata girip oyunun filesinde var olan karekteri gm ola çarı hepsini görebiliorum. filezillaya girip değişiklik yapabiliyorum ama gel gelelim oyunun pack ve mc dosyasını editlemiş olmama rağmen sunucuya bağlanırken hata alıyoum: hayret diyorum başka birşey demiyorum..;)

birşey sorayım. peki puty scripti oyun açık dese bile oyunu açamayabilir mi. yani script işini yapamıyor olabilir mi acaba..

Son düzenleme:
virtual pcde bütün ayarlamaları yaptım, hatta virtualden oyuna start verdiğimde oyun açık yazısı alıyorum herhangi bir hata vermiyr. zaten doğru yapmasam muhtemelen navicat ve filezilla da bağlanmz. navicata girip oyunun filesinde var olan karekteri gm ola çarı hepsini görebiliorum. filezillaya girip değişiklik yapabiliyorum ama gel gelelim oyunun pack ve mc dosyasını editlemiş olmama rağmen sunucuya bağlanırken hata alıyoum: hayret diyorum başka birşey demiyorum..;)

birşey sorayım. peki puty scripti oyun açık dese bile oyunu açamayabilir mi. yani script işini yapamıyor olabilir mi acaba..

Puty de ifconfig yap sw ıp sini öğren packını ona göre düzenle. Hamaci değilde normal sabit ıp kurulum yaptıysan mc sete gerek yok.

Serverinfo editlediginde girmen gerekir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri