BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
mavzermete 1
mavzermete
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle

bağlanırken hata veriyor..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mstfdmrcn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 710

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

arkadaşlar.. bugün bir metin2 kurdum denemek(ilerde süper bir sw açacağım inş:) için ancak. navicat bağlanıyor fiezilla bağlanıyor. mc set ve root-->serverinfo.py editledim ama oyuna girmeye çalıştığımda bağlanırken hata veriyor.. neden dir acaba yardım edin turkmmoooooo

Moderatör tarafında düzenlendi:
eyvallah kardeş ama googlede araştırdım bu şekilde sorunu olanlar var, senin vereceğin cevap bütün bu soruna sahip olan herkese yardımcı olması için bildiğin birşey varsa burdan yazarsan muhtemelen herkes sana duacı olur..

bildiğin birşey varsa bildiklerini bizden esirgeme..
Virtual pc yi internetsiz metin2 serveri için önermiyorum.WMware bu konuda daha iyi sana sanal bir ağ tabanı veriyor sende bu ağ ile metin2 mi kuracaksın başka şeymi yapacaksın o sana kalıyor.Verdiği ağı nete girmek için kullanamazsın çünkü senin makinenin gördüğü sanal bir ağ.Bu ağ ile rahat navicatını düzenlersin ama filezilladan dosya atamazsın çok çok yavaş.Bunuda interneti olan bir arkadaşında serveri kurup ondan serverin vmx dosyasını alıp oynayabilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri