noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

Örümcek Baronesten düşen itemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sner123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar örümcek zindanı 3.katım var ama aktif etmedim. Bugün etmeyi düşünüyorum ama Örümcek Barones'ten düşen itemleri nasıl ayarlayacam. Navicatta yok barones .. Filezilladaki kill sekmesinde de sandıkdrop.start var ama sadece sandık veriyor. içinde dandik itemleri olan sandık.

Ben mesela zehir kin vs 75lik itemler koymayı düşünüyorum. Nasıl yapabilirim mob_drop_item.txt dosyasında da yok sadece questte var barones yardım edin ++++

Arkadaşlar örümcek zindanı 3.katım var ama aktif etmedim. Bugün etmeyi düşünüyorum ama Örümcek Barones'ten düşen itemleri nasıl ayarlayacam. Navicatta yok barones .. Filezilladaki kill sekmesinde de sandıkdrop.start var ama sadece sandık veriyor. içinde dandik itemleri olan sandık.

Ben mesela zehir kin vs 75lik itemler koymayı düşünüyorum. Nasıl yapabilirim mob_drop_item.txt dosyasında da yok sadece questte var barones yardım edin ++++

biraz saçma gibi gelicek banada öyle geliyor fakat quest olarak eklenmiş olabilirmi ?

veya o şekilde eklenmediyse bile navicatta %100 ihtimalle olması gerekiyor ?

muhtemelen quest olarak eklenmiştir /usr/game/share/locale/turkey/quest barones.quest gibi dosyaları bulmaya çalış bakalım bi

dostum buldum sanırım çözümünü /usr/game/share/locale/turkey/quest'e gir orda mob_drop_item.txt dosyası vardır muhtemelen :) onun içnden düzelt

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri