noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Örümcek Baronesten düşen itemler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sner123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar örümcek zindanı 3.katım var ama aktif etmedim. Bugün etmeyi düşünüyorum ama Örümcek Barones'ten düşen itemleri nasıl ayarlayacam. Navicatta yok barones .. Filezilladaki kill sekmesinde de sandıkdrop.start var ama sadece sandık veriyor. içinde dandik itemleri olan sandık.

Ben mesela zehir kin vs 75lik itemler koymayı düşünüyorum. Nasıl yapabilirim mob_drop_item.txt dosyasında da yok sadece questte var barones yardım edin ++++

Kardeşim /usr/game/share/locale/turkey kısmında special_item_group.txt dosyasından baronesin kodunu ctrl+f ile bulup altından çıkan itemleri tekrar düzenleyebilirsin.

Kardeşim /usr/game/share/locale/turkey kısmında special_item_group.txt dosyasından baronesin kodunu ctrl+f ile bulup altından çıkan itemleri tekrar düzenleyebilirsin.

orda sandık kodları var örümcek barones yok mob_dop_iteme baktım orda da yoktu ben de uygun bi şekilde ekledim ama oyunda hiç bişey düşmedi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri