Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

1000 TL ile reklam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan makyak476
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 560

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar 1000 TL metin2 için reklam bütçem var bunu nasıl kullanmalıyım? nerelerde reklam vermeliyim bilgisi olanlar yazarsa iyi olur?

Server'ın start vermeye hazır ise, İlk başta Turkmmo'dan sabit reklam al. Daha sonra serverın facebook sayfası için facebook'dan reklam al bu ikisi yetecektir.

Server'ın start vermeye hazır ise, İlk başta Turkmmo'dan sabit reklam al. Daha sonra serverın facebook sayfası için facebook'dan reklam al bu ikisi yetecektir.

500 binlik bi metin2 sayfası var oradan 10 gün 300 tl lik sponsor yaptırdım ve 10 gün günde çift paylaşım ve servarimin kendi sayfası için 500 tl lik sponsor düşünüyorum? türkmmo nun sabit reklamları pek işe yarıyormu bilmiyorum.

500 binlik bi metin2 sayfası var oradan 10 gün 300 tl lik sponsor yaptırdım ve 10 gün günde çift paylaşım ve servarimin kendi sayfası için 500 tl lik sponsor düşünüyorum? türkmmo nun sabit reklamları pek işe yarıyormu bilmiyorum.

Piyasadaki serverların tutmasına sebep olan forum burası bayağı meşhur.

Ayrıca server'ına ait bir sayfa aç 0'dan. 500 binlik dediğin kesin reklam sayfasıdır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri