kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA]

Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkürler bu sistemi parayla bile yazamayan koder arkadaşlarımıza gelsin eline sağlık @thenemne0032;

Bu posta takıldım şahsen üzerime almam gerekirmi ? @ZacqooLeaven;
Eğer öyle ise cevabını vereyim
İlk olarak hiçbir şekilde para ile size quest yazacağım konusunda konuşma yapmadık mesajlar duruyo gösteririm
Bu questi benden istedin ve sana yönetime girmeden önce 2 ücretli quest ve yeni ücretsiz paylaşımım olan bir questle uğraştığımı daha sonra ilgileneceğimi söyledim
Questi kendin görüyorsun öyle 2-3 saatlik bir kodlama ile ortaya çıkacak bir iş değil.!! Bu yüzden questi yazamayacağımı sana söyledim Benim işim Webtasarim ayrıca çalışan bir insanım zaman buldukça paylaşımlar yaptım Eğer hata yaptı isem o ayrı

Lafın bana değilse bile içim rahat olsun diye yazdım kusura bakma derim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada eline sağlık kardeşim.!!
Ek olarak eklemek istediğim birşey var

Her tarama'da 3 SQL dönmekte 1-itemi tablodan silme 2-hesap banlama 3-bilgi ekleme
ve bu 3 SQL de for içerisinde forun döngü sayısı her oyuna göre değişecek count değeri 1 olan her item bu sorguya tabi olacak
yani 300 onlineli bir serverde hiç yoktan 5 bin item demek
Mantık olarak 3*5k 15k Sql sorgusu demektir bana göre bu bir tehlike demektir. 15bin sorguyu nasıl yapacak bu sunucu
ek olarak yukarda bir for daha var bu demektir ki sonuc olarak zorlama büyür
Şu şekilde bir hesaplama yapın ve Çıkan Sql sayısını siz hesap edin:
hesap_sayısı*count_1_sayısı*3=hertaramada_yapılacak_sql_sayısı
300 online 1 aylık bir serverde min SQL sayısı 100K dan fazla olacaktır
Önerim;
Sen count değeri 1 olan her itemi ayrı ayrı SQL e sokuyorsun bu yöntemi değiştirmeni tavsiye ederim takdir senin

Bu arada eline sağlık kardeşim.!!
Ek olarak eklemek istediğim birşey var

Her tarama'da 3 SQL dönmekte 1-itemi tablodan silme 2-hesap banlama 3-bilgi ekleme
ve bu 3 SQL de for içerisinde forun döngü sayısı her oyuna göre değişecek count değeri 1 olan her item bu sorguya tabi olacak
yani 300 onlineli bir serverde hiç yoktan 5 bin item demek
Mantık olarak 3*5k 15k Sql sorgusu demektir bana göre bu bir tehlike demektir. 15bin sorguyu nasıl yapacak bu sunucu
ek olarak yukarda bir for daha var bu demektir ki sonuc olarak zorlama büyür
Şu şekilde bir hesaplama yapın ve Çıkan Sql sayısını siz hesap edin:
hesap_sayısı*count_1_sayısı*3=hertaramada_yapılacak_sql_sayısı
300 online 1 aylık bir serverde min SQL sayısı 100K dan fazla olacaktır
Önerim;
Sen count değeri 1 olan her itemi ayrı ayrı SQL e sokuyorsun bu yöntemi değiştirmeni tavsiye ederim takdir senin

Evet o kısım kafama takıldı zaten bakalım farklı bir çözüm arayacağım ona. Teşekkürler.

Evet o kısım kafama takıldı zaten bakalım farklı bir çözüm arayacağım ona. Teşekkürler.

Benim aklımda bir fikir var Site+Quest
Bu iş php de daha koaly ve açıksız olacaktır Site kısmını ben halledeyim quest kısmını sen yaz ortak paylaşım yapabiliriz

Benim aklımda bir fikir var Site+Quest
Bu iş php de daha koaly ve açıksız olacaktır Site kısmını ben halledeyim quest kısmını sen yaz ortak paylaşım yapabiliriz

Nasıl olacak tam olarak?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri