- Konular
- 41
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 7m 41s
- Reaksiyon Skoru
- 87
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 133
- MmoLira
- 166
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Emin ol bütün yerdeki itemleri algılıyor ve hesabı banlıyor :ka19:
Depo, item shop, envanter tarıyor ve buluyor eğer yoksa zaten mesaj çıkmıyor
benim dediğim bir sorun çıkmasın diye sistem otomatik banlayıp silmesin, bana isim versin ben hesabına girip kontrol edeyim adamın
- Konular
- 158
- Online süresi
- 1h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 351
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
Güncelleme yapıldı!
Karakterin çantasındaki ya da giydiği eşyayı görmüyordu ve silmiyordu. O sorun düzeltildi.
2 farklı tarama şekli getirildi. İlk olarak depo ve nesne markette arayacaksınız edit eşyayı ikinci olarak çantada. Bu şekilde 2 farklı seçenekle tarattığınızda sistem kontrol eder ve bir farklılık gördüğünde efsunlarda, yani herhangi bir edit gördüğünde karakteri otomatik olarak banlar ve eşyayı siler. Eşya karakterden gitmese dahi artık o hesap kapanacağı için kişi ne kadar eşyayı aktarırsa aktarsın sonuçta her taramada o eşyaya sahip hesap kapatılacaktır. Yöneticinin ne zaman tarama yapacağı hiç belli olmaz ve oyuncu her türlü banı yiyecektir hangi hesabında olursa olsun. Buna ek olarak IP adresinden o ban yiyen karakterin diğer hesapları da kontrol edilip banlanabilir. O yüzden bu sistem ihtiyacınızı görmenizi sağlayacaktır.
- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
benim dediğim bir sorun çıkmasın diye sistem otomatik banlayıp silmesin, bana isim versin ben hesabına girip kontrol edeyim adamın
Neden kontrol edeceksiniz ki? Sistemde zaten sıkıntı yok. Eğer edit varsa kapatacak hesabını yani kontrol edilecek bir şey yok.
- Konular
- 408
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 14d
- Reaksiyon Skoru
- 5,838
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 4,980
- DevLira
- 0
MUĞLADAN MANİYAYA GEÇİŞ QUESTİ OLMuYANLAR ÖLSÜN GÜZEL OLMUŞ 

- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sistem dogru calısıyor ayrıca hesabı engellenen kişi mutlaka gelicektir sana bence bu sekilde daha iyi sistem hesabı engelledikten sonra oyuncunun hesabını test edebilrisin zaten edit varsa görürsün yoksa adamın hesabını acarsın 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)