Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA]

Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Emin ol bütün yerdeki itemleri algılıyor ve hesabı banlıyor :ka19:

Depo, item shop, envanter tarıyor ve buluyor eğer yoksa zaten mesaj çıkmıyor

benim dediğim bir sorun çıkmasın diye sistem otomatik banlayıp silmesin, bana isim versin ben hesabına girip kontrol edeyim adamın

Güncelleme yapıldı!

Karakterin çantasındaki ya da giydiği eşyayı görmüyordu ve silmiyordu. O sorun düzeltildi.

2 farklı tarama şekli getirildi. İlk olarak depo ve nesne markette arayacaksınız edit eşyayı ikinci olarak çantada. Bu şekilde 2 farklı seçenekle tarattığınızda sistem kontrol eder ve bir farklılık gördüğünde efsunlarda, yani herhangi bir edit gördüğünde karakteri otomatik olarak banlar ve eşyayı siler. Eşya karakterden gitmese dahi artık o hesap kapanacağı için kişi ne kadar eşyayı aktarırsa aktarsın sonuçta her taramada o eşyaya sahip hesap kapatılacaktır. Yöneticinin ne zaman tarama yapacağı hiç belli olmaz ve oyuncu her türlü banı yiyecektir hangi hesabında olursa olsun. Buna ek olarak IP adresinden o ban yiyen karakterin diğer hesapları da kontrol edilip banlanabilir. O yüzden bu sistem ihtiyacınızı görmenizi sağlayacaktır.

benim dediğim bir sorun çıkmasın diye sistem otomatik banlayıp silmesin, bana isim versin ben hesabına girip kontrol edeyim adamın

Neden kontrol edeceksiniz ki? Sistemde zaten sıkıntı yok. Eğer edit varsa kapatacak hesabını yani kontrol edilecek bir şey yok.

MUĞLADAN MANİYAYA GEÇİŞ QUESTİ OLMuYANLAR ÖLSÜN GÜZEL OLMUŞ :D

umut-fakirin-ekme%C4%9Fiyse-fakirler-neden-ekmek-al%C4%B1yor_638175.jpg

Sistem dogru calısıyor ayrıca hesabı engellenen kişi mutlaka gelicektir sana bence bu sekilde daha iyi sistem hesabı engelledikten sonra oyuncunun hesabını test edebilrisin zaten edit varsa görürsün yoksa adamın hesabını acarsın :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri