xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA]

Edit Eşya Kontrol Sistemi[LUA] 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 194
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İtem countu 2 olamaz demişsinde :D iyide ben ninjanın okuna ORT Ekliyorum 200 li alıyorum count 200 oluyor yani bunuda düzenlesen iyi olur :D

Sourceden ok'u sınırsız yap navicattan iç içe geçmesini antiflagla engelle , npcye 1 adet ekle sınırsız ok olsun ve işleme alınsın.

öncelikle çok teşekkür ederim gayet güzel bi sistem ve kullanılabilir. Eline sağlık.

Geliştirmen açısından bi öneri söylüyeyim;

Buglu market scriptleri vardı. Aynı iteme iki tane kritik, delici , ortalama zarar ... vb efsunları açık sayesinde getirebiliyorlardı.
Acaba bunuda çözmen mümkünmü?
Efsun oranını kontrol edekerken bi itemde aynı efsundan iki tane olmamasınıda kontrol ettirebilirmisin ?

Eger öyle olursa daha kullanışlı olur.
Tekrardan teşekkürler

Dediğinizle de ilgileneceğim.

Sourceden ok'u sınırsız yap navicattan iç içe geçmesini antiflagla engelle , npcye 1 adet ekle sınırsız ok olsun ve işleme alınsın.

Herkezde filesinin sourcesi yokki :D bunuda düşünmek lazım demi ve kim yapacak bu kadar şeyi yani

Birazdan konuyu güncelleyeceğim. Son olarak Editten ban yiyenlerin yönetici tarafından NPC'de listelenmesi kaldı. Daha sonra test edebilirsiniz sistemi.

Birazdan konuyu güncelleyeceğim. Son olarak Editten ban yiyenlerin yönetici tarafından NPC'de listelenmesi kaldı. Daha sonra test edebilirsiniz sistemi.

edit_ban+1 bekliyorum dostum :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri