PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Offline Alışveriş Sistemi[LUA]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan thenemne0032
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 375
  • Görüntüleme Görüntüleme 47K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

s.a kardeş bu satılması yasak itemler için kullanışlı bir çözümüm var.

item_protoda bir sütun oluştursak o sütuna 0 yazdığımız da item satışa konulsun 1 yazdığımızda satışa konulmasın

örnek : yasak_item diye bir sütun oluşturalım oraya 1 yazıldığında item satılmasın olduğunda item satılsın

bunu yapabilir misin?

tskler

Evet dediğiniz gayet mantıklı. Boş vaktimde ayarlarım.

merhaba öncelikle çok güzel paylaşım ellerine sağlık

ÖNEMLİ UYARI: Kişiyi VİP yapmak için 1 değerini girin. Eğer 1 dışında bir sayı yazarsanız VİP sistemi çalışmaz. 0 yaparsanız VİP özelliği gider, 1 yazarsanız aktif olur.

bunu anlayamadım npc üzerine itemi koydum mu alışveriş sistemine sadece vip üyeler kullanabilir diyor bunu herkese açık olarak nasıl yapacam tüm userlerin kullanması için

ÖNEMLİ UYARI: Kişiyi VİP yapmak için 1 değerini girin. Eğer 1 dışında bir sayı yazarsanız VİP sistemi çalışmaz. 0 yaparsanız VİP özelliği gider, 1 yazarsanız aktif olur.

bunu anlayamadım npc üzerine itemi koydum mu alışveriş sistemine sadece vip üyeler kullanabilir diyor bunu herkese açık olarak nasıl yapacam tüm userlerin kullanması için

player tablosundan herkesin "vip" sütununu 1 yapacaksınız ya da VİP üye özelliğini kaldıracaksınız questten.

Default ayarını 1 yap hiçbir sıkıntı olmaz fakat herkez vip olur

teşekkür ederim oldu yeni projelerinde başarılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri