- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
s.a kardeş bu satılması yasak itemler için kullanışlı bir çözümüm var.
item_protoda bir sütun oluştursak o sütuna 0 yazdığımız da item satışa konulsun 1 yazdığımızda satışa konulmasın
örnek : yasak_item diye bir sütun oluşturalım oraya 1 yazıldığında item satılmasın olduğunda item satılsın
bunu yapabilir misin?
tskler
Evet dediğiniz gayet mantıklı. Boş vaktimde ayarlarım.
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
merhaba öncelikle çok güzel paylaşım ellerine sağlık
ÖNEMLİ UYARI: Kişiyi VİP yapmak için 1 değerini girin. Eğer 1 dışında bir sayı yazarsanız VİP sistemi çalışmaz. 0 yaparsanız VİP özelliği gider, 1 yazarsanız aktif olur.
bunu anlayamadım npc üzerine itemi koydum mu alışveriş sistemine sadece vip üyeler kullanabilir diyor bunu herkese açık olarak nasıl yapacam tüm userlerin kullanması için
ÖNEMLİ UYARI: Kişiyi VİP yapmak için 1 değerini girin. Eğer 1 dışında bir sayı yazarsanız VİP sistemi çalışmaz. 0 yaparsanız VİP özelliği gider, 1 yazarsanız aktif olur.
bunu anlayamadım npc üzerine itemi koydum mu alışveriş sistemine sadece vip üyeler kullanabilir diyor bunu herkese açık olarak nasıl yapacam tüm userlerin kullanması için
- Konular
- 67
- Online süresi
- 7h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 188
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
player tablosundan herkesin "vip" sütununu 1 yapacaksınız ya da VİP üye özelliğini kaldıracaksınız questten.
- Konular
- 158
- Online süresi
- 1h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 351
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
Default ayarını 1 yap hiçbir sıkıntı olmaz fakat herkez vip olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)