- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sistemde sıkıntı yok fakat efsun olayı problemli . İtemdeki efsunları sistem tanımıyor. Eksik veya yanlış tanıyor. Bazen item tamamen efsunsuz gibi görmekte. Aynı sorun itemine vs sisteminde de tekrarlanıyor. Çünkü zaten aynı altyapıyı kullanmaktalar. Sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursan sevinirim ..4-) Daha sonra Offline Alışveriş Sistemini kullanmaya başlayabilirsiniz.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hocam sorunun sebebini buldum, serveri açıp kapattığımda düzeliyor . Yani Mysql den gecikmeli mi çekiyor anlamadım. Attığım efsun , yani yeni attığımda koyduğum zaman itemi efsunları görmüyor. Ya da belli bir süre geçmesi gerekiyor efsun attıktan sonra bi 3-5 dakika içerisinde efsunlar yerine geliyor ..
- Konular
- 158
- Online süresi
- 1h 4m
- Reaksiyon Skoru
- 351
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 25
- DevLira
- 0
Hocam sorunun sebebini buldum, serveri açıp kapattığımda düzeliyor . Yani Mysql den gecikmeli mi çekiyor anlamadım. Attığım efsun , yani yeni attığımda koyduğum zaman itemi efsunları görmüyor. Ya da belli bir süre geçmesi gerekiyor efsun attıktan sonra bi 3-5 dakika içerisinde efsunlar yerine geliyor ..
veritabanına son değişikleri kaydetmesi uzun sürebilir
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 10 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 16
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
veritabanına son değişikleri kaydetmesi uzun sürebilir
Evet dediğim gibi sorunun sebebi oymuş sebebini çözdüm

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)