TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

buyukweb sizce nasıl arkadaşlar ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fireds11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Canlı desteği açıp bulma şansım yok 2 ay önce ki loglar ve binlerce konuşma var.

Dediğim gibi hosting ücreti dahi alınmaış ama sizin gibi insanlar bu işten anlamaz ben gerçek bir esnaf gibi eleman hatasının arkasına sığınmadan sizi mağdur etmemişim siz onu söyleyeceğinize gelip terbiyesizlik yapıyorsunuz bana.

Bir daha dediğim gibi ciddiyim o konuda sizinle yorumlaşmak istemiyorum neredenalıyorsanız artık gidip orayı övün bizim konumuzdan uzak durun.

Bütün sistemler vs yenilendi almak isterseniz bakın siteden paketlere çok şey değişti 10 gündür.

Hocam siz boşuna laf anlatmayın bu millete bende sizden 2-3 ay önce hizmet aldım fakat filesler sunucu vs. memnun kalmadım . Ama kimsenin parasını alıpta sunucu vs. vermemişliğiniz yok güvenilirdir buyukweb . Ayrıca herkesin istekleri farklıdır kimi saltanat tipi files ister kimi emek server files ister kişiden kişiye değişir fakat benim size güvenim tam sıkıntınız fileslerde . Hayırlı satışlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri