HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Yakın zaman içinde sorun çıkmıcak emek server açmak istiyorum dolunay ve çetin bilişim arasında kaldım hangi firmayı tavsiye edersiniz ?
Bu 2 firma hakkında Olumlu Olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
Yakın zaman içinde sorun çıkmıcak emek server açmak istiyorum dolunay ve çetin bilişim arasında kaldım hangi firmayı tavsiye edersiniz ?
Bu 2 firma hakkında Olumlu Olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
Çetin bilişim diyorum. Çünkü filesleri oturaklı güzel ve destekleri zaman zaman oluyor.
Dolunaybilisimden kendim bizzat aldım makinaları güzel olabilir fakat filesleri ve bilisim yürütme islemleri sabıt ve kalıp yani Örnek vereyim a' ise a ' diyor bu degismez bu kalmaz bu düzelmez vs vs cok tantanası var bulasma
Dolunaybilisimden kendim bizzat aldım makinaları güzel olabilir fakat filesleri ve bilisim yürütme islemleri sabıt ve kalıp yani Örnek vereyim a' ise a ' diyor bu degismez bu kalmaz bu düzelmez vs vs cok tantanası var bulasma
Çetin bilişim diyorum. Çünkü filesleri oturaklı güzel ve destekleri zaman zaman oluyor.
Yorum için teşekkürler
cetinbilisim diyorum kalite ve guler yuz ınsan halınden anlayan diger yorum eden arkadaşa katılıyorum fakat sunu belirteyim dolunayı kotulemıyorum piyasada eli duzgun ıkı tane var dolunay cetin arasında karsılastırmada çetinden yana kullanırım dolunay bıraz oteritör davranıyor arkadaşın dedigi gibi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)