- Konular
- 22
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 498
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Yakın zaman içinde sorun çıkmıcak emek server açmak istiyorum dolunay ve çetin bilişim arasında kaldım hangi firmayı tavsiye edersiniz ?
Bu 2 firma hakkında Olumlu Olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
Yakın zaman içinde sorun çıkmıcak emek server açmak istiyorum dolunay ve çetin bilişim arasında kaldım hangi firmayı tavsiye edersiniz ?
Bu 2 firma hakkında Olumlu Olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
- Konular
- 734
- Online süresi
- 27d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,334
- Altın Konu
- 18
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 16,868
- DevLira
- 0
Çetin bilişim diyorum. Çünkü filesleri oturaklı güzel ve destekleri zaman zaman oluyor.
Dolunaybilisimden kendim bizzat aldım makinaları güzel olabilir fakat filesleri ve bilisim yürütme islemleri sabıt ve kalıp yani Örnek vereyim a' ise a ' diyor bu degismez bu kalmaz bu düzelmez vs vs cok tantanası var bulasma
Dolunaybilisimden kendim bizzat aldım makinaları güzel olabilir fakat filesleri ve bilisim yürütme islemleri sabıt ve kalıp yani Örnek vereyim a' ise a ' diyor bu degismez bu kalmaz bu düzelmez vs vs cok tantanası var bulasma
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Netmarlisten başka bilişimle çalışma farkı göreceksin.
- Konular
- 22
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 498
- DevLira
- 0
Çetin bilişim diyorum. Çünkü filesleri oturaklı güzel ve destekleri zaman zaman oluyor.
Yorum için teşekkürler
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
cetinbilisim diyorum kalite ve guler yuz ınsan halınden anlayan diger yorum eden arkadaşa katılıyorum fakat sunu belirteyim dolunayı kotulemıyorum piyasada eli duzgun ıkı tane var dolunay cetin arasında karsılastırmada çetinden yana kullanırım dolunay bıraz oteritör davranıyor arkadaşın dedigi gibi
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)