- Konular
- 22
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 498
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
yorum için teşekkürlercetinbilisim diyorum kalite ve guler yuz ınsan halınden anlayan diger yorum eden arkadaşa katılıyorum fakat sunu belirteyim dolunayı kotulemıyorum piyasada eli duzgun ıkı tane var dolunay cetin arasında karsılastırmada çetinden yana kullanırım dolunay bıraz oteritör davranıyor arkadaşın dedigi gibi
- Konular
- 22
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 498
- DevLira
- 0
Güncel
- Konular
- 54
- Çözüm
- 10
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 62
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 123
- DevLira
- 9
Kardeşim 6 yıldır metin2 adına olan kurulumdur filestir bilişimdir pvplerdir hemen hemen çoğunu bilirim. Dolunay bilişim makina diyerek geçmeyeceksin ben dolunaydan 4 seneye yakın oluyo almıştım ozamanlar pek ayrıntılı bilmezdim sağını solunu ama tek panelli bilişimdi sağlamdı ta ozamanlar hani teknik desteklik bi ihtiyacım yoktu puttyden paneli vardı ordan hallediyordum herşeyi sen yedeğini al haftada 1 gün bilişim zaten skıntılı olan yeri düzeltir ondan şüphen olmasın. 2 yıl sonra tekrar kiralamıştım araştırdım makinaları yeni yurt içi lokasyon dandik değil adamlar işini biliyor. Çetin bilisime gelince hani isim karalamak değil amacım yeniler bu işte. bana göre ben olsam bu işin içinde sürekli olan insanı yani bu iş üzerine yıllarını veren insanları tercih ederimki yarın birgün bi sıkıntı çıktığında bu adamlar rahatlıkla o sorunu çözebilirler. Bak sana tavsiyem nedir biliyomusun bilişimlere şu hataları sor eğerki içinde şüphe varsa quest yazabiliyorlarmı? filesleri kendilerinemi ait ? localhost hatalarının çözümleridir ws ws ince ayrıntıları sor anlatabiliyomuyum. Ha bak bu iki bilişimde kurar serverini panelini ws ws teslimini yapar. Ama server işinden anlıyorsan uzun süreli sağlıklı bi sw istiyosan düşünerek hareket edeceksin araştıracaksın.
@batu_14;
@batu_14;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 22
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3h 6m
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 498
- DevLira
- 0
yorumlarınızı bekliyorum
- Konular
- 96
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
boş konuşuyosun boş.Kardeşim 6 yıldır metin2 adına olan kurulumdur filestir bilişimdir pvplerdir hemen hemen çoğunu bilirim. Dolunay bilişim makina diyerek geçmeyeceksin ben dolunaydan 4 seneye yakın oluyo almıştım ozamanlar pek ayrıntılı bilmezdim sağını solunu ama tek panelli bilişimdi sağlamdı ta ozamanlar hani teknik desteklik bi ihtiyacım yoktu puttyden paneli vardı ordan hallediyordum herşeyi sen yedeğini al haftada 1 gün bilişim zaten skıntılı olan yeri düzeltir ondan şüphen olmasın. 2 yıl sonra tekrar kiralamıştım araştırdım makinaları yeni yurt içi lokasyon dandik değil adamlar işini biliyor. Çetin bilisime gelince hani isim karalamak değil amacım yeniler bu işte. bana göre ben olsam bu işin içinde sürekli olan insanı yani bu iş üzerine yıllarını veren insanları tercih ederimki yarın birgün bi sıkıntı çıktığında bu adamlar rahatlıkla o sorunu çözebilirler. Bak sana tavsiyem nedir biliyomusun bilişimlere şu hataları sor eğerki içinde şüphe varsa quest yazabiliyorlarmı? filesleri kendilerinemi ait ? localhost hatalarının çözümleridir ws ws ince ayrıntıları sor anlatabiliyomuyum. Ha bak bu iki bilişimde kurar serverini panelini ws ws teslimini yapar. Ama server işinden anlıyorsan uzun süreli sağlıklı bi sw istiyosan düşünerek hareket edeceksin araştıracaksın.@batu_14;
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)