Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Oyunun kendi sitesinden oyunu indirdim kurdum oyun açıldıktan sonra sunucu panelinde sunucu seçemiyorum server seçilmiyor. Yardım ? Sildim oyunu yükledim olmadı.
8.1 pro mu kullanıyorsun ? yoksa sln mi ? proyu bnde kullanıyorum bir problemle karışlamadım henüz. işletim sistemi türünü yazar mısın
yaklaşık bir aydır aynı sorunu bende yaşıyorum sunucu secilmiyor sunucuya girince maus takılıyor yaklasık iki dk sonra oyun kabanıyor detect_hacking(checkcode=10301) hatasını alıyorum oyundan soğudum artık
windows 8.1 pro kullanıyorum
windows 8.1 pro kullanıyorumyaklaşık bir aydır aynı sorunu bende yaşıyorum sunucu secilmiyor sunucuya girince maus takılıyor yaklasık iki dk sonra oyun kabanıyor detect_hacking(checkcode=10301) hatasını alıyorum oyundan soğudum artıkwindows 8.1 pro kullanıyorum
@DN Angel; Aynı Sorun bendede mevcut. W 8.1 kullanıcısıyım. '' detect_hacking(checkcode=10301) '' hatasını alıyorum oyunun başlarında ve direk oyunda kapanma yaşanıyor.
http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3243393-19042015-hackshield-ve-biyolog-guncellemesi.html
C) DETECT_HACKING
1. Yol: Bilgisayarınızda metin2client.bin dosyasına mudahale etmeye çalışan bir yazılım var anti virüs programı olabilir veya bilgisayarınızda virüs bulunabilir. metin2client.bin dosyasını taranmayacaklar listesine alıp bilgisayarınızda virüs taraması yaparak giriş yapmayı deneyin. Aynı zamanda hile çalıştırdığınızdada bu uyarı ile karşılaşmaktasınız.
kardeş sırf bu yüzden pc den anti virüs programını sildim oyunu yeniden yükledim ama genede aynı hatayı alıyorumönceden böyle bir sorun almıyordum son güncellemeden sonra başladı baya bir süredir oyuna giremiyorum 2009 dan beri oynuyorum bu oyunu böle bir sey basıma gelmemişti oyundan sogudum gercekten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)