OnurBoyla 1
OnurBoyla
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Hamachi Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cberkayyy111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 325

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yha Arkadaşlar Bazen (şuanda) Hamachiden Swlere Giremiyorum Hamachiye Giriyorum Kurucuya soruyorum Açıkmı Diorum Açık Dio Sonra Mcye Kurucunun Ipsini Giriyorum. Sonra Lanucherden Giriyorum Sunucuya Baqlanacaksında Kalıyor Bu Hamachiden Kaynaklanan bi Sorunmu Yoksa bendenmi Benim 2 bilg var 2sindde Ara sıra Oluyor Birçok Swde Denedim Hepsinde (Bazen) Sucuya Bağlanacaksında Kalıyor Ne Yaptıysam olmadı Clienti Sildim Yükledim Olmadı Hamaxhiyi Kapatıp Açtım Olmadı Bilgi Kapatıp Açtım Olmadı Yardım Lütfen:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Kardeş bente bu sitedeki bir arkadaşın açığı konu üzerinden gittim hiç pack dosyası fln koymadım bende açamıyorum launchere tıklıyorum sura resimli sonra bir kadın sura ile aşağıda mavi bir kutucuk çıkıo mavi kutucuğa basıyorum bir yazı çıkıo sende gene sunucuya bağlanırken kalıomuş bende oyuna hiç girmio

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri