Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
Hikaye Ekle

Hamachi ile server kurdum hata alıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan samosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben hamachi ile server kurdum hata alıyorum bir kere oyuna girdim çıktıktan sonra ./start işlemi tamamlanmamıştı kapatmak zorunda kaldım tabi saveledim o bölümü sonra oyuna tekrar girdiğimde hamachi acıkken SUNUCUYA BAĞLANIRKEN HATA diyor Navicata artık bağlanmıyor :S

sorunlarım:

1-artık kurdugum servere beni almıyor SUNUCU HATASI DİYOR
2-Navicata giremessem oyun düzenliyemem bi ara giriyordum ama o olaydan sonra giremedim bana yardım edene

YEMİN EDERİM hergün yüzlerce rep verecem nolur yardım edin

Arkadaşlar bir sorunda kardesim Navicattaki serveri silmiş ben yenisini yapamıyorum 6-7 kere değil 1000lerce defa denedim olmuyorrr

Arkadasım merhaba... Ben senin sorunnu anladım... Navicata bağlanmıyor diyorsun demek ki sysinstall kaydolmamis. Bir ifconfig yaz ve sonra bak ip geliyor mu?... Gelmeyecektir ve bu nedenle tekrar sysinstall bölümünü yapman gerekecektir... Ve sonra tekrar reset atıcaksın ve giriş yaptıktan sonra ifconfig yazıp kontrol ediceksin... ./start vermeden önce navicatta önceden kurdugun server a bağlanacaksın ve ./start vereceksin... Start olurken portmap ı açmayı unutma... Ha bu arada ben rep istemem zaten repin de yok ama bir teşekkür etsen yeter:):ka19:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri