Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yazılı Anlatım
İlk Önce Verdiğimiz Linkten Karacabey 9.7 AsiPly Adlı Arşivi İndiriyoruz
- İndirdikten Sonra Klasöre Çıkart Diyerek Arşivden Çıkartıyoruz
- Çıkarttığımız Dosyaya Giriyoruz
- Stud_PE.Exe Adlı Dosyayı Açıyoruz
- Açtıktan Sonra Stud_PE Programına Serverimizin Exesini Veya .bin Dosyamızı Atıyoruz.
- Ve Menüden Functions Tıklıyoruz
- Karşınıza .dll Uzantıları Çıkacaktır Herangi Birine Sağ Tıklayıp Add New İmport Diyoruz
- Dedikten Sonra Add Import Bölümünü Göreceksiniz Hemen Yan Bölümünde Dll Select ' e Tıklayacaksınız
- Sizden hs.dll Seçmenizi İstiyecektir Çıkarttığınız Klasörde hs.dll Seçiyoruz
- Seçtikten Sonra Hemen Altında Please a Select a funtuction. Goreceksiniz Onun Yanında Select Func. 'e Tıklayıp _karacabay ' Seçeceksiniz Seçip Ok Diyeceksiniz
- Ardından Add List 'e Tıklayacaksınız
- Add List 'e Tıkladıktan Sonra hs.dll @ karacabay Göreceksiniz Onu Seçıp Hemen Aşağı Bölümden ADD Tıklayacaksınız
- Ve Bundan Sonra Hile Engelınız Kurulmuştur.
Not : Serverinizde Oto Pack Varsa STUD_Pe ' ye Otopack Exesini Atmayınız. Yoksa Çalışmaz Serverinizin Giriş Exesini Veya metin2client.bin Dosyasını Atabilirsiniz.
İndirme Link !
//////
Vürüs Total !
Asiply KARACABAY 9.7 ÜCRETSİZ HİLE ENGEL 10 adet vürüs wardır inanmayan vürüs total bakabilir bizde yalan yok ! bazı vürüs programları vürüs algılıyor Bende internete gezinirken bir sitede buldum vürüs total ekliyip dosyayı kendim rar haline getirip sizlere sundum ekleyen olursa yorum atarsa sevinrim teşekürler !
İlk Önce Verdiğimiz Linkten Karacabey 9.7 AsiPly Adlı Arşivi İndiriyoruz
- İndirdikten Sonra Klasöre Çıkart Diyerek Arşivden Çıkartıyoruz
- Çıkarttığımız Dosyaya Giriyoruz
- Stud_PE.Exe Adlı Dosyayı Açıyoruz
- Açtıktan Sonra Stud_PE Programına Serverimizin Exesini Veya .bin Dosyamızı Atıyoruz.
- Ve Menüden Functions Tıklıyoruz
- Karşınıza .dll Uzantıları Çıkacaktır Herangi Birine Sağ Tıklayıp Add New İmport Diyoruz
- Dedikten Sonra Add Import Bölümünü Göreceksiniz Hemen Yan Bölümünde Dll Select ' e Tıklayacaksınız
- Sizden hs.dll Seçmenizi İstiyecektir Çıkarttığınız Klasörde hs.dll Seçiyoruz
- Seçtikten Sonra Hemen Altında Please a Select a funtuction. Goreceksiniz Onun Yanında Select Func. 'e Tıklayıp _karacabay ' Seçeceksiniz Seçip Ok Diyeceksiniz
- Ardından Add List 'e Tıklayacaksınız
- Add List 'e Tıkladıktan Sonra hs.dll @ karacabay Göreceksiniz Onu Seçıp Hemen Aşağı Bölümden ADD Tıklayacaksınız
- Ve Bundan Sonra Hile Engelınız Kurulmuştur.
Not : Serverinizde Oto Pack Varsa STUD_Pe ' ye Otopack Exesini Atmayınız. Yoksa Çalışmaz Serverinizin Giriş Exesini Veya metin2client.bin Dosyasını Atabilirsiniz.
İndirme Link !
//////
Vürüs Total !
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Asiply KARACABAY 9.7 ÜCRETSİZ HİLE ENGEL 10 adet vürüs wardır inanmayan vürüs total bakabilir bizde yalan yok ! bazı vürüs programları vürüs algılıyor Bende internete gezinirken bir sitede buldum vürüs total ekliyip dosyayı kendim rar haline getirip sizlere sundum ekleyen olursa yorum atarsa sevinrim teşekürler !
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)