kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Karacabay 9.7 Hile Engel Vürüs Total Ekli !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsiPly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 774
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yazılı Anlatım

İlk Önce Verdiğimiz Linkten Karacabey 9.7 AsiPly Adlı Arşivi İndiriyoruz
- İndirdikten Sonra Klasöre Çıkart Diyerek Arşivden Çıkartıyoruz
- Çıkarttığımız Dosyaya Giriyoruz
- Stud_PE.Exe Adlı Dosyayı Açıyoruz
- Açtıktan Sonra Stud_PE Programına Serverimizin Exesini Veya .bin Dosyamızı Atıyoruz.
- Ve Menüden Functions Tıklıyoruz
- Karşınıza .dll Uzantıları Çıkacaktır Herangi Birine Sağ Tıklayıp Add New İmport Diyoruz
- Dedikten Sonra Add Import Bölümünü Göreceksiniz Hemen Yan Bölümünde Dll Select ' e Tıklayacaksınız
- Sizden hs.dll Seçmenizi İstiyecektir Çıkarttığınız Klasörde hs.dll Seçiyoruz
- Seçtikten Sonra Hemen Altında Please a Select a funtuction. Goreceksiniz Onun Yanında Select Func. 'e Tıklayıp _karacabay ' Seçeceksiniz Seçip Ok Diyeceksiniz
- Ardından Add List 'e Tıklayacaksınız
- Add List 'e Tıkladıktan Sonra hs.dll @ karacabay Göreceksiniz Onu Seçıp Hemen Aşağı Bölümden ADD Tıklayacaksınız
- Ve Bundan Sonra Hile Engelınız Kurulmuştur.

Not : Serverinizde Oto Pack Varsa STUD_Pe ' ye Otopack Exesini Atmayınız. Yoksa Çalışmaz Serverinizin Giriş Exesini Veya metin2client.bin Dosyasını Atabilirsiniz.

İndirme Link !

//////

Vürüs Total !

Asiply KARACABAY 9.7 ÜCRETSİZ HİLE ENGEL 10 adet vürüs wardır inanmayan vürüs total bakabilir bizde yalan yok ! bazı vürüs programları vürüs algılıyor Bende internete gezinirken bir sitede buldum vürüs total ekliyip dosyayı kendim rar haline getirip sizlere sundum ekleyen olursa yorum atarsa sevinrim teşekürler !

Moderatör tarafında düzenlendi:

Virüslü paylaşım yasaktır.
İndirme linki editlenip kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri