SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Serverinize KarabayHackshield 9.7 Ücretsiz Ekleyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kadri147741
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 653
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Konu Alıntıdır Bu Forumda Görmediğim çin Paylaşıyorum

Merhaba Arkadaşlar Ucretli Olarak Satılan Karacabay Yazılım Sistemini Size Ücretsiz Olarak Paylaşıyoruz.

Videolu Anlatım

Yazılı Anlatım

İlk Önce Verdiğimiz Linkten Karacabey 9.7 *****ed MT2Dosyalar Adlı Arşivi İndiriyoruz
- İndirdikten Sonra Klasöre Çıkart Diyerek Arşivden Çıkartıyoruz
- Çıkarttığımız Dosyaya Giriyoruz
- Stud_PE.Exe Adlı Dosyayı Açıyoruz
- Açtıktan Sonra Stud_PE Programına Serverimizin Exesini Veya .bin Dosyamızı Atıyoruz.
- Ve Menüden Functions Tıklıyoruz
- Karşınıza .dll Uzantıları Çıkacaktır Herangi Birine Sağ Tıklayıp Add New İmport Diyoruz
- Dedikten Sonra Add Import Bölümünü Göreceksiniz Hemen Yan Bölümünde Dll Select ' e Tıklayacaksınız
- Sizden hs.dll Seçmenizi İstiyecektir Çıkarttığınız Klasörde hs.dll Seçiyoruz
- Seçtikten Sonra Hemen Altında Please a Select a funtuction. Goreceksiniz Onun Yanında Select Func. 'e Tıklayıp _karacabay ' Seçeceksiniz Seçip Ok Diyeceksiniz
- Ardından Add List 'e Tıklayacaksınız
- Add List 'e Tıkladıktan Sonra hs.dll @ karacabay Göreceksiniz Onu Seçıp Hemen Aşağı Bölümden ADD Tıklayacaksınız
- Ve Bundan Sonra Hile Engelınız Kurulmuştur.

Not : Serverinizde Oto Pack Varsa STUD_Pe ' ye Otopack Exesini Atmayınız. Yoksa Çalışmaz Serverinizin Giriş Exesini Veya metin2client.bin Dosyasını Atabilirsiniz.

- Hile Engelli Sunucunuz Kurulmuştur

Moderatör tarafında düzenlendi:
tavsiye etmem 8 adet hs.dll de vürüs buluyor swye vürüs bulaştırmak istemeyenler eklemesin bence !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri