noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[C++] Artıma Basmada Efekt Ekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Etzhel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

azcık mantıklı olmak lazım yada bilmeden yorum yazmamak. konudada gayet herşey mantıklı. + basmada efekt ekleme demişim kullandığım efektte mor pot efekti buda demek oluyorki artı basınca ve başarılı olunca mor pot efekti çıkıyor bunun yerine istediğiniz efekti kullanırsınız. ayrıca + basma efekti diye bişey yok oyunda.
azcık mantıklı ol diyorsun fakat bilmeyenler o efectii nasıl degiştircek sen mantıklı olup bir yorum yazarsan sevinirim.

azcık mantıklı ol diyorsun fakat bilmeyenler o efectii nasıl degiştircek sen mantıklı olup bir yorum yazarsan sevinirim.

bilmeyenler değişmeyecek. bilmeyen benim verdiğim mor pot efektini kullanacak canı istiyorsa. bilen farklı efekt ekleyecek. bunu anlamakta güçlükmü çekiyorsun. daha fazla cevap vermicem. millette emeğe saygı sıfır. sende daha fazla yazıp iq seviyeni belli etme

Ya ne istiyorsun adamdan zaten o konu paylaşmasa bölümde konu paylaşan yok bunlar örnek. Başka yerlerde de kullanılabilir
Emeğe saygı

bilmeyenler değişmeyecek. bilmeyen benim verdiğim mor pot efektini kullanacak canı istiyorsa. bilen farklı efekt ekleyecek. bunu anlamakta güçlükmü çekiyorsun. daha fazla cevap vermicem. millette emeğe saygı sıfır. sende daha fazla yazıp iq seviyeni belli etme
işde anlamakta bu kadar gerisin 40k filesde mor pot efecti saten var bunu ekleseler başka efecti eklemeyi bilmeyen biri nasıl yapıcak ha mor poto basmıssın ha + basmıssın bari paylaşıyorsun tam paylaş.

işde anlamakta bu kadar gerisin 40k filesde mor pot efecti saten var bunu ekleseler başka efecti eklemeyi bilmeyen biri nasıl yapıcak ha mor poto basmıssın ha + basmıssın bari paylaşıyorsun tam paylaş.

tam bir geri .... :( konudaki amacı anlamadınki sen gelmiş bana ders veriyosun. önce benim seviyeme gelmen lazım bana ders vermen için. diğer efektleri bilmeyenler umrumda değil bende bilmiyorum bi kaç efekt vardı elimde bende mor potu ekledim. hala anlamamakta ısrar ediyosun yazık. ben 40k da mor pot efekti yok demedim +basma efekti yok dedim bunuda buraya yazayım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri