- Konular
- 872
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 1mo 11d
- Reaksiyon Skoru
- 1,287
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 304
- MmoLira
- 4,128
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kişi sıfırdan effect eklemek diye konu açmamış zaten effect eklemenin örneğini göstermiş.Ordan aldın burdan aldın yada mor pot effecti diye tartışma içerikli yorum atmanın ne gibi bir anlamı var?
Teşekkürler
Teşekkürler
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
kardeşim sen anlmadgın için zorluk cıkartıyorsun ben 40 sana 40kda mor pot efekti var yada yok dedin dedimmi ? ve sürekli seviyenden bahsediyoresun bu yazdıklarına göre umarımki seviyen ilk okul seviyesidir. neyse uzatmaya gerek yoktam bir geri ....konudaki amacı anlamadınki sen gelmiş bana ders veriyosun. önce benim seviyeme gelmen lazım bana ders vermen için. diğer efektleri bilmeyenler umrumda değil bende bilmiyorum bi kaç efekt vardı elimde bende mor potu ekledim. hala anlamamakta ısrar ediyosun yazık. ben 40k da mor pot efekti yok demedim +basma efekti yok dedim bunuda buraya yazayım.
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
kardeşim sen anlmadgın için zorluk cıkartıyorsun ben 40 sana 40kda mor pot efekti var yada yok dedin dedimmi ? ve sürekli seviyenden bahsediyoresun bu yazdıklarına göre umarımki seviyen ilk okul seviyesidir. neyse uzatmaya gerek yok
hahaha tam bir komedisin sen
hala aklının dikine gidiyorsun bence sus ve daha fazla rezil olma konuda ben dahil sana gerekli cevabı veren 2 kişi daha var onları oku bi zahmet
vectorsun dediği gibi ben sıfırdan efekt yapmayı değil mevcut olan efektleri farklı işevlere eklmeyi gösterdim. + basmaya efekt eklemekde sadece bir örnek. istersen git sen yeşil pot efektini ekle.- Katılım
- 1 Şub 2012
- Konular
- 58
- Reaksiyon Skoru
- 109
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
:m08::m08: :m08: Hahaha Daha Dünkü Veled Gelmiş Burda Artislik Yapıyor Forum Coluk Cocuklarla Doldu Bence Yaş Sınırlaması Getirilmeli Cook Rezil Oldum Sayende Teşekkür Ederim Abii :m08::m08::m08:hahaha tam bir komedisin senhala aklının dikine gidiyorsun bence sus ve daha fazla rezil olma konuda ben dahil sana gerekli cevabı veren 2 kişi daha var onları oku bi zahmet
vectorsun dediği gibi ben sıfırdan efekt yapmayı değil mevcut olan efektleri farklı işevlere eklmeyi gösterdim. + basmaya efekt eklemekde sadece bir örnek. istersen git sen yeşil pot efektini ekle.
- Konular
- 230
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 3mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 1,027
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 276
- MmoLira
- 5,751
- DevLira
- 31
:m08::m08: :m08: Hahaha Daha Dünkü Veled Gelmiş Burda Artislik Yapıyor Forum Coluk Cocuklarla Doldu Bence Yaş Sınırlaması Getirilmeli Cook Rezil Oldum Sayende Teşekkür Ederim Abii :m08::m08::m08:
sen sus c++ bölümündeki konular konuşsun.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)