kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
Hikaye Ekle

Deneme Moderatör Başvuruları Rehber Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 69
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Peki Onaylanıp Onaylanmadığını Nasıl anlıcam ve ne zaman değerlendirilecek ? Olumlu olumsuz dönüş olacakmı ?
Deneme moderatörler seçilince Forum Hakkında bölümünde bir konu açılır ve seçilenler orada yazar.Oraya bakarak seçilip seçilmediğinizi anlayabilirsiniz.

Ben dün başvuru yaptım fakat sekmeye bakmadığım için geri döndüğümde tekrar başa almış gibi göründü . başvurumun gönderilip gönderilmediğini nerden anlayabilirim ?

Başvurunuz gelmiş baktım.

Peki Onaylanıp Onaylanmadığını Nasıl anlıcam ve ne zaman değerlendirilecek ? Olumlu olumsuz dönüş olacakmı ?

Bu haftasonuna büyük ihtimal alımları yaparım.

Şuan Pek Konum Yok Ama Başvuru Yaptım Şimdi Konu Açmaya Baslarsam Yeni Paylastıgım Konular Kontrol Edilecekmi Bu Arada Gönderdigim Basvuru Bazı Şeyleri Yanlış Yapmışım Düzenleme Şansımız Varmı Bu Arada Konu Baya iyi olmuş Başvuru Yapmadan Önce Mutlaka Okunmalı Tesekür Ederim Bilgi Bekliyorum iyi forumlar

Şuan Pek Konum Yok Ama Başvuru Yaptım Şimdi Konu Açmaya Baslarsam Yeni Paylastıgım Konular Kontrol Edilecekmi Bu Arada Gönderdigim Basvuru Bazı Şeyleri Yanlış Yapmışım Düzenleme Şansımız Varmı Bu Arada Konu Baya iyi olmuş Başvuru Yapmadan Önce Mutlaka Okunmalı Tesekür Ederim Bilgi Bekliyorum iyi forumlar

Sorularınız arasından birine cevap verebilirim; başvuru yaptıktan sonra açtığınız konular da değerlendirmeye alınır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri