- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle bütün forum üyelerimize alımlara gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz.Sizler tarafından baya bir başvuru gönderildi ve halen de devam ediyor.
Başvurularınız da dikkat etmeniz gereken bazı detaylar var.Bunlar hakkında, size ufak tavsiyeler ve doğru başvuru şartlarını göstericem.
Başvuru alanımız bu şekilde,üst kısımda özel bilgileriniz yer alacak.Bizim için önemli olan alt tarafı yani şuan gördüğünüz kısım.
Forumda neden yönetime girmek istiyorsunuz ?
Bu alan tamamen sizin duygularınıza ve düşüncelerinize hitap ediyor.Samimi olarak yazabilirsiniz burayı.En basidinden amacınızı yazabilirsiniz.Örneğin; " Hostingde görevli olmak için giriyorum " yazabilirsiniz artık amacınız vs neyse ona göre yazabilirsiniz.
Daha önce görev aldığınız forumlar ve rütbelerinizi yazın
Bu alanda ise daha önce görev aldığınız forumların listesini ve rütbelerinizi yazacaksınız yok ise boş geçebilirsiniz.Burada samimi olmanız gerekiyor çünkü ileride bir başka forumun yönetiminde vs olduğunuz ortaya çıkar ise görevden alınırsınız otomatikmen emeğiniz boşa gider.Dürüst olmak da fayda var bu konuda.
Görev Almak İstediğiniz Bölümler
Geldik en çok hata yapılan yere.Şimdi doğru başvuru nasıl olacak onu anlatacam fakat anlatmadan önce ufak tavsiyeler sunacam size ;
Doğru başvuru
Yanlış başvuru
Not önemli: Elym2 ve hosting alanlarına başvuru yaparsanız otomatikmen red edilirsiniz yani seçilme oranınız %0 olur.Bunun nedeni o bölümlere yönetim içerisindeki arkadaşları özel olarak görevlendiriyoruz.
Günlük Ortalama Online Süreniz
Bu alanda günlük ne kadar online iseniz onu yazıyorsunuz.Burada haftaiçi veya haftasonu diye ayrım yapabilirsiniz.Örneğin ;
Lütfen yukarıdaki bilgiler dışında eklemek istediklerinizi yazın
Son olarak bu alana yukarıda yazdıklarınız dışında eklemek istediğiniz düşüncelerinizi,hayallerinizi ve neler yapacağınızı vs yazabilirisiniz.
Bunlar haricinde sormak istediğiniz veya yardım istediğiniz bir konu veya düşünce var ise konu altına yazabilirsiniz,elimden geldiğince sorularınızı cevaplayacam.
Başvurularınız da dikkat etmeniz gereken bazı detaylar var.Bunlar hakkında, size ufak tavsiyeler ve doğru başvuru şartlarını göstericem.
Başvuru alanımız bu şekilde,üst kısımda özel bilgileriniz yer alacak.Bizim için önemli olan alt tarafı yani şuan gördüğünüz kısım.
Forumda neden yönetime girmek istiyorsunuz ?
Bu alan tamamen sizin duygularınıza ve düşüncelerinize hitap ediyor.Samimi olarak yazabilirsiniz burayı.En basidinden amacınızı yazabilirsiniz.Örneğin; " Hostingde görevli olmak için giriyorum " yazabilirsiniz artık amacınız vs neyse ona göre yazabilirsiniz.
Daha önce görev aldığınız forumlar ve rütbelerinizi yazın
Bu alanda ise daha önce görev aldığınız forumların listesini ve rütbelerinizi yazacaksınız yok ise boş geçebilirsiniz.Burada samimi olmanız gerekiyor çünkü ileride bir başka forumun yönetiminde vs olduğunuz ortaya çıkar ise görevden alınırsınız otomatikmen emeğiniz boşa gider.Dürüst olmak da fayda var bu konuda.
Görev Almak İstediğiniz Bölümler
Geldik en çok hata yapılan yere.Şimdi doğru başvuru nasıl olacak onu anlatacam fakat anlatmadan önce ufak tavsiyeler sunacam size ;
- Kesinlikle çalıştığınız ve ilgi gösterdiğiniz tek bir bölümü yazın.
- Paylaşım oranınıza göre en fazla zaman ayırdığınız ve bilgili olduğunuz bölümü yazın.
- Deneme moderatör ve moderatör olan bölümlere başvuru yapmayınız çok gerekmedikçe çünkü seçilme oranınız %2 civarı olur.
- Özel rütbe gerektiren bölümlere başvuru yapmayınız.( Game Hosting,Turkmmo Ticaret Merkezi,Elym2)
Doğru başvuru
Yanlış başvuru
Not önemli: Elym2 ve hosting alanlarına başvuru yaparsanız otomatikmen red edilirsiniz yani seçilme oranınız %0 olur.Bunun nedeni o bölümlere yönetim içerisindeki arkadaşları özel olarak görevlendiriyoruz.
Günlük Ortalama Online Süreniz
Bu alanda günlük ne kadar online iseniz onu yazıyorsunuz.Burada haftaiçi veya haftasonu diye ayrım yapabilirsiniz.Örneğin ;
Lütfen yukarıdaki bilgiler dışında eklemek istediklerinizi yazın
Son olarak bu alana yukarıda yazdıklarınız dışında eklemek istediğiniz düşüncelerinizi,hayallerinizi ve neler yapacağınızı vs yazabilirisiniz.
Bunlar haricinde sormak istediğiniz veya yardım istediğiniz bir konu veya düşünce var ise konu altına yazabilirsiniz,elimden geldiğince sorularınızı cevaplayacam.
Herkese Başarılar...
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Daha Mayıs ayı bitmeden baya başvuru geldi ve gelmeye devam ediyor ilginize teşekkür ediyoruz.Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz, yönetime girme yolunda başarılar herkese.
@erdemaa; diyelim şimdi başvuru yaptık. Fakat Konu sayımız biraz az. Ama sonuçlar açıklanana kadar konu açmaya devam edeceğiz. Sorum şu başvuru yaptığımız an ki konular mı sayılacak yoksa sonuçlar açıklanana kadar yaptıklarımızda değerlendirmeye alınacak mı?
Sonuçlar açıklanana kadar zamanınız var.Sonuçlar açıklanana kadar konu açabilirsiniz.
- Konular
- 4,450
- Çözüm
- 60
- Online süresi
- 4mo 17d
- Reaksiyon Skoru
- 5,551
- Altın Konu
- 117
- Başarım Puanı
- 467
- MmoLira
- 3,671
- DevLira
- 7
Çok güzel bir rehber olmuş. Deneme Moderatör olacak arkadaşlara faydalı olacaktır eminim.
Konu için teşekkürler..
Konu için teşekkürler..
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,975
- DevLira
- 0
keşke ilk gün yazsadın bu konuyu ben ilk gün başvurmustum ama genel olarak dogru yapmıssım keşke onlıne süresinde hatalı ama hafta sonu hafta içi fark edmiyor benim için hep aynı sürelerde online kalıyorum
bide sonuçlar ne zaman açıklanacak? konu içinde tskler 
bide sonuçlar ne zaman açıklanacak? konu içinde tskler 
- Konular
- 5,783
- Reaksiyon Skoru
- 2,380
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 441
- MmoLira
- -550
- DevLira
- 0
keşke ilk gün yazsadın bu konuyu ben ilk gün başvurmustum ama genel olarak dogru yapmıssım keşke onlıne süresinde hatalı ama hafta sonu hafta içi fark edmiyor benim için hep aynı sürelerde online kalıyorumbide sonuçlar ne zaman açıklanacak? konu içinde tskler
![]()
Sonuçlar ne zaman açıklanacak belli bir zamanı yok ama her ay düzenli yapmaya çalışıyoruz.Şöyle bir geçmiş alımlara baksanız asında hangi tarihler arasında yapılacağını görürsünüz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)