Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Paylaşımınız için teşekkürler. Başvuran herkese başarılar dilerim.
4 gün önce deneme moderatör başvurusu yapmıştım. Ancak eklemek ve çıkarmak istediklerim olduğu için bir daha başvuru yaptım ve yeni başvurumda bu durumu belirttim. Adminlere bununla alakalı özel mesaj attım ama geri dönüş alamadım. Bu durum beni etkiler mi ?
4 gün önce deneme moderatör başvurusu yapmıştım. Ancak eklemek ve çıkarmak istediklerim olduğu için bir daha başvuru yaptım ve yeni başvurumda bu durumu belirttim. Adminlere bununla alakalı özel mesaj attım ama geri dönüş alamadım. Bu durum beni etkiler mi ?
Sorun olacağını sanmıyorum ama birden fazla başvuru yollamamak gerekli. Bunun için de adminlere özel mesaj atmanıza gerek yok, bu konu hakkında geri dönüş almamanızda normal
.Sorun olacağını sanmıyorum ama birden fazla başvuru yollamamak gerekli. Bunun için de adminlere özel mesaj atmanıza gerek yok, bu konu hakkında geri dönüş almamanızda normal.
Anladım teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)