Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DaVinci Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

senin konusmaya bile hakkın yok ben bir lider olarak hic yoktan actıgım savasın içinde yer alıorum ama sen harry gbi adamları savasa yollayıp sadece savasa izleyici girmeyi tercih ediyorsun..haa şimdi gelelim savas davetinize siz o kadar adamsınızki adam olmayi oyunda güclü olmak zannediosunuz ve kendinizi ancak oyunda tatmin ediyosunuz yalnız adamlık oyunda güç gösterisi yapmak degildir bunun farkına varmanızda cok uzun sürmücek..ben oyunu sizin gibi hep kendime rakip arayarak, bazılarına kin duyarak ve sataşarak ve o kişiler üzerinden prim yapıp kendini tatmin eden kendini bir yerlere geldim sananlardan degil oyunu sadece zevk aldıgım için oynayanlardanım..ŞİMDİ İKİNİZDE SESİNİZİ KESİN VE İNSAN OLMASANIZDA TAKLİT YAPMAYA DEVAM EDİN GİDİN SATAŞMAK İÇİN KENDİNİZE KENDİ CİNSİNİZDEN KİŞİLER BULUN !!!

Şunu çok iyi bilki ben ne düşman aradım ne birilerine sataştım. Diyosun ya güç gösterisi ypiyosunuz adamligi oyunda güçte arıyosunuz. Oyunda sor istedigin kişiye. RcanP HarryPotter MucKk Augen Ruffy Zabimarux çatlapatlaxD CharmeLeon kime oyunda güç gösterisi yapmış. Kime itemlermizle hava atmışız? Bunu yapan bizlermiyiz bi sor. İstiyosan forumda aç bizle ilgili konu sölesin herkes görüşlerni. Neler duycaksın bakalım...

Diyosun ki savaşa girmiyosun. Sizin gibi 3 günlük oynamıyorum bu oyunu. Gerek HarryPotter gerek ben sizin oyundan bir haber oldugnuzda internet kafelere oyunu dağıtan bizlerdik. 3 yıllık lonca deneyimim oldu alestada. YÖnetim deneyimim. Kendime has savaş taktiklerim var. Kimin savaşa girceğini önceden belirlerim. Bunun adı korkaklik değil kafanın içinde taşıdıgın o beyni kulanmaktır.

Savaş taktiği dedğim beyaz bayrak basıp kaçmak değil...Başkaları gibi!

Keşke bazı nedenlerde dolayı bırakmasaydım diyorum alestayı. Orda bi ton düşmanım vardı. Ama onlar düşmanlığı becerebiliyolardı. Siz gibi yüzünüze gözünüze bulaştırmıyolardı. Bazen acıyorum sizlere. Düşmanlığı becermekten bile acizsiniz...

Diyosunuzki bunları bunları yapıyosunuz. Açtım konu.Ne yapıyosak söleyin. Tüm cümlelerinizin üstü kapalı. Köşlere sıkışınca konu kitlendi birden ne nimetse. Bugun birileri pm atıyo. Bunları yapıyosunuz. Ne yapıyoruz?. Siz yaptıgnızı bilirsniz.

Evet biz biliyoruz. Ama sizin bir halt bildigniz yok. Birileri kafanızın içinde taşıdıgnızdan süphe duydugum o organi doldurmuş. Karşıma geçip başkalarının cümleleri bana tekrarliyosunuz. Kendi cümlelerinizi bile kuramıyosunuz. Yazkk...

Son düzenleme:
haryy SIZIN LONCA DAHA İSTİKLAL LONCASIYLA KAPIŞMAYA KORKUYO

hiç bi zaman istklal loncasıyla savaşmaktan çekinmedk herzaman yaptık kadrom açık olmadıgı taktirde bile savaşlarini kabul ettim tek kişiyle cok defa cogu savaşı kazandık. Bazı şeyleri geri gündeme getirip kavgaci kişi görüntüsü yaratmak istemiyorum. Keşke daha önceki kilitli konularmızı takip etseydin. Konulardan cok cok uzak olp yorum yapmayalım lütfen.

Son düzenleme:
Çok güzel bi Lonca:D

Çok güzel bi Lonca:D

O imzayla neyin peşindesin kimlerle takılıyosun da böyle doldurdular seni birilerinin gölgesi olmak hoşuna gidiyosa ol bizim için problem yok ama bn senin için söylüyorum o yazığın seni yüceltmez bilakis dibe batırır....:rolleyes:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri