ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DaVinci Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sana cvp verirdimde benim muhattabım insanlardır, insan takliti yapanlar degil !! muhattabım bile degilsin gereksiz gereksiz konusma..!!

çocukça laflar atmayı kes .D senı tanımam zaten sen benı tanıyorsan o başka

bana ne böyle büyüklük taslayacak laflar et nede bana laf yapmaya calıs..eger beni tanımıosan loncamla ilgili o yorumu yapma cesaretini nerden buluosun veya tanımıosun öyle birşey yaptıgımı nerden biliosun !! atıosun bari biras düşünerek at okuyanlar gercek sansınlar..ne sen benm seviyeme cıkabilirsin nede ben senin seviyene inerim o yüzden git sataşacak baska adam bul madem begenmiosun konuma yorum yapma geregini neden duydun ? hem beni konusturma EraSerS loncasından bedava puan kasan lonca ben deil sizsiniz !!!

banu veya herhangi bir modum konuyu kilitlerseniz sevinirim saçma saçma yorumlarla insanı bin pişman ediyorlar konu açtıgımıza..

bana ne böyle büyüklük taslayacak laflar et nede bana laf yapmaya calıs..eger beni tanımıosan loncamla ilgili o yorumu yapma cesaretini nerden buluosun veya tanımıosun öyle birşey yaptıgımı nerden biliosun !! atıosun bari biras düşünerek at okuyanlar gercek sansınlar..ne sen benm seviyeme cıkabilirsin nede ben senin seviyene inerim o yüzden git sataşacak baska adam bul madem begenmiosun konuma yorum yapma geregini neden duydun ? hem beni konusturma EraSerS loncasından bedava puan kasan lonca ben deil sizsiniz !!!

ortaya attığım şey ilk 5 dekilerle savaş yapmadıgınız bi kere bu dogru. senin loncanla işim olmaz zaten hiç karşımıza çıkmadınız 2. dedğin Erasers loncası ise lonca tanıtımı için açtık savaş zaten aynı loncayla 2. savaşnda eger sıralamanda aynı ise gelcek puan 300 dür biz öyle küçük düşünceler peşinde degiliz hea yok iyiyiz diyorsanız buyrun bekleriz savaşa biz ilk 3 dışındakılere savaş bile atmıyoruz, dogru düzgün. paun derdimiz olsaydı emin ol yapardık puan

banu veya herhangi bir modum konuyu kilitlerseniz sevinirim saçma saçma yorumlarla insanı bin pişman ediyorlar konu açtıgımıza..

Erasers dediğin loncayla 1 kere savaş yapmışlıgım vardır. O da ss almak için. Kastıgım puanın hiçbiri ordan burdan toplama değildir. Hea gerçi sen çok iyi bilirsin puan kasmayı. İstersen ss lerle hatırlatıyım sana ? Ordan burdan adam toplayip karşıma çıktıgın zamani ?

Loncama bulunduğum yer hakkında kimseye laf ettirmem. Herkes benide kadromuda kişiliğimizide bilir. Bulunduğun yer hakkında ya da benim bulunduğum yer hakkında bir kuşkun varsa aç bir savaş. Bakalım sen hakediyomusun üçüncülügü bakalım ben hakediyomuyum ikinciliği.

Herkes birbiriyle savaş yapıp ordan burdan puan toplarken bizim savaşlarımız reddediliyo. Eğer kuşkusu olan varsa açtığım savaşları reddetmiyiin. O zaman görelim bakalım o sıralama nasıl değişiyo.

Konuda kilitlenmezse çok sevinirim. Eğer birileri bişeyler atiyosa ortaya kanıtlasınlar.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri