Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DaVinci Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yakola
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Erasers dediğin loncayla 1 kere savaş yapmışlıgım vardır. O da ss almak için. Kastıgım puanın hiçbiri ordan burdan toplama değildir. Hea gerçi sen çok iyi bilirsin puan kasmayı. İstersen ss lerle hatırlatıyım sana ? Ordan burdan adam toplayip karşıma çıktıgın zamani ?

Loncama bulunduğum yer hakkında kimseye laf ettirmem. Herkes benide kadromuda kişiliğimizide bilir. Bulunduğun yer hakkında ya da benim bulunduğum yer hakkında bir kuşkun varsa aç bir savaş. Bakalım sen hakediyomusun üçüncülügü bakalım ben hakediyomuyum ikinciliği.

Herkes birbiriyle savaş yapıp ordan burdan puan toplarken bizim savaşlarımız reddediliyo. Eğer kuşkusu olan varsa açtığım savaşları reddetmiyiin. O zaman görelim bakalım o sıralama nasıl değişiyo.

Konuda kilitlenmezse çok sevinirim. Eğer birileri bişeyler atiyosa ortaya kanıtlasınlar.

senin konusmaya bile hakkın yok ben bir lider olarak hic yoktan actıgım savasın içinde yer alıorum ama sen harry gbi adamları savasa yollayıp sadece savasa izleyici girmeyi tercih ediyorsun..haa şimdi gelelim savas davetinize siz o kadar adamsınızki adam olmayi oyunda güclü olmak zannediosunuz ve kendinizi ancak oyunda tatmin ediyosunuz yalnız adamlık oyunda güç gösterisi yapmak degildir bunun farkına varmanızda cok uzun sürmücek..ben oyunu sizin gibi hep kendime rakip arayarak, bazılarına kin duyarak ve sataşarak ve o kişiler üzerinden prim yapıp kendini tatmin eden kendini bir yerlere geldim sananlardan degil oyunu sadece zevk aldıgım için oynayanlardanım..ŞİMDİ İKİNİZDE SESİNİZİ KESİN VE İNSAN OLMASANIZDA TAKLİT YAPMAYA DEVAM EDİN GİDİN SATAŞMAK İÇİN KENDİNİZE KENDİ CİNSİNİZDEN KİŞİLER BULUN !!!

senin konusmaya bile hakkın yok ben bir lider olarak hic yoktan actıgım savasın içinde yer alıorum ama sen harry gbi adamları savasa yollayıp sadece savasa izleyici girmeyi tercih ediyorsun..haa şimdi gelelim savas davetinize siz o kadar adamsınızki adam olmayi oyunda güclü olmak zannediosunuz ve kendinizi ancak oyunda tatmin ediyosunuz yalnız adamlık oyunda güç gösterisi yapmak degildir bunun farkına varmanızda cok uzun sürmücek..ben oyunu sizin gibi hep kendime rakip arayarak, bazılarına kin duyarak ve sataşarak ve o kişiler üzerinden prim yapıp kendini tatmin eden kendini bir yerlere geldim sananlardan degil oyunu sadece zevk aldıgım için oynayanlardanım..ŞİMDİ İKİNİZDE SESİNİZİ KESİN VE İNSAN OLMASANIZDA TAKLİT YAPMAYA DEVAM EDİN GİDİN SATAŞMAK İÇİN KENDİNİZE KENDİ CİNSİNİZDEN KİŞİLER BULUN !!!

kin mi:D sen fazla ciddiye almışsın oyunu belli. sen beni veya bizen kimi tanıyorsun da böyle atıp tutuyorsun. böyle saçma bi oyunda ne tatmin etcem kendımı. vakit öldürmek niyetine arkadaşlarla sohbet için giriyoruz. üzerinden prim yaptıgın dediklerin 3-5 kuruşluk yüzsüzün teki. iyi tanıdıgım için yorum yapıyorum. senin bizden kimle sohbetın oldu da bu kadar iyi tanıdığını zannediyorsn. oyunda ki 5-10 kişilik arkadaş yetiyor bana. gerisi çok da tın. arkadan ne söylemişler ne yapmışlar umrumda degl .D güler geçerim beni tanıyanlar yeter bana

kin mi:D sen fazla ciddiye almışsın oyunu belli. sen beni veya bizen kimi tanıyorsun da böyle atıp tutuyorsun. böyle saçma bi oyunda ne tatmin etcem kendımı. vakit öldürmek niyetine arkadaşlarla sohbet için giriyoruz. üzerinden prim yaptıgın dediklerin 3-5 kuruşluk yüzsüzün teki. iyi tanıdıgım için yorum yapıyorum. senin bizden kimle sohbetın oldu da bu kadar iyi tanıdığını zannediyorsn. oyunda ki 5-10 kişilik arkadaş yetiyor bana. gerisi çok da tın. arkadan ne söylemişler ne yapmışlar umrumda degl .D güler geçerim beni tanıyanlar yeter bana

bak ister istemez ne kadarda dogru konusmussun oyun sadece vakit öldürmek ve zevk içindir buraya kadar sana katılıorum..ama sanmaki senden alıntı yaptım çünkü bir üstteki yorumumdada bunu vurgulamıstım..benim bu kadar kızmıs olmamın sebebinide zaten burdan cıkarman gerekiyordu..madem o kadar iyisin o kadar vurdum duymazsın neden konuma tbrkler yazıp geçmek yerine gelipte böle saçma bir yorum yapma geregi duydun ve polemik baslattın merak ederim :S

hak edene tebrik konur

bak ister istemez ne kadarda dogru konusmussun oyun sadece vakit öldürmek ve zevk içindir buraya kadar sana katılıorum..ama sanmaki senden alıntı yaptım çünkü bir üstteki yorumumdada bunu vurgulamıstım..benim bu kadar kızmıs olmamın sebebinide zaten burdan cıkarman gerekiyordu..madem o kadar iyisin o kadar vurdum duymazsın neden konuma tbrkler yazıp geçmek yerine gelipte böle saçma bir yorum yapma geregi duydun ve polemik baslattın merak ederim :S

GercekLeri Duymak Bu Kadar Zoruna Gittiyse Günah Gitmiştir Diye Düşünüyorum ;) Cünkü DogruLardır iLk 5 teki Loncalara Savas Acman İçin Bir tekliftir Buda Degerlendir. Madem iyisiniz Editli Gücünüze Göre LoncalarLa Savasmak Sizin Acınızda Daha Kayda Deger oLur ;) gidipte 20. - 30. Sıradaki LoncaLara Savas Acıp KazanmayLa oLmuyor Bu İşler. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri