noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesabıma Ulaşamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ogulazor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 634

ogulazor

Level 1
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 2 Gün
Başarım Puanı
45
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar, ben yaklaşık 5-6 aydır oyunu oynayamıyordum. Ama artık okullar kapanıyor ve yaz tatiline gireceğiz, bu yüzden oyuna yine başlayayım dedim. Oyuna girdiğimde Pidge çarımın sağlam, Hunk çarımın içinde karakter olmadığını gördüm. Sonra hesap birleşimi uygulamasını gördüm ve bunu yapmaya çalıştığımda aldığım hata "Hesap adı veya şifre hatalı tekrar deneyin." oluyor. Sonra forumda bunun üstüne baya gezindim ve http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3203784-sifre-yanlis-hatasi-ve-hesap-adini.html bu konunun olduğunu gördüm. Orada hesap kurtar linkine bastığımda yeniden e-mail adresimi giriyorum ve aldığım hata bu sefer "Hesap bulunamadı lütfen mail adresinizi doğru girin." oluyor. Ama elym2 sitesinde üstte giriş yap butonuna tıkladığımda hesabımı unuttum seçeneğinden aynı e-maili girince kabul ediyor.

Ya arkadaşlar bunun bir çözümü varsa lütfen paylaşın, çok mağdurum da mağdurum :(

sistemine başvurunuz forum üzerinden yardımcı olamayabilirler

Son düzenleme:
Arkadaşlar, ben yaklaşık 5-6 aydır oyunu oynayamıyordum. Ama artık okullar kapanıyor ve yaz tatiline gireceğiz, bu yüzden oyuna yine başlayayım dedim. Oyuna girdiğimde Pidge çarımın sağlam, Hunk çarımın içinde karakter olmadığını gördüm. Sonra hesap birleşimi uygulamasını gördüm ve bunu yapmaya çalıştığımda aldığım hata "Hesap adı veya şifre hatalı tekrar deneyin." oluyor. Sonra forumda bunun üstüne baya gezindim ve http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3203784-sifre-yanlis-hatasi-ve-hesap-adini.html bu konunun olduğunu gördüm. Orada hesap kurtar linkine bastığımda yeniden e-mail adresimi giriyorum ve aldığım hata bu sefer "Hesap bulunamadı lütfen mail adresinizi doğru girin." oluyor. Ama elym2 sitesinde üstte giriş yap butonuna tıkladığımda hesabımı unuttum seçeneğinden aynı e-maili girince kabul ediyor.

Ya arkadaşlar bunun bir çözümü varsa lütfen paylaşın, çok mağdurum da mağdurum :(

Buradan hesap birleşimi yapıp giriş yapmayı deneyiniz

Hayır zaten o kesinlikle olmuyor, zaten onu yapabilsem bunlarla uğraşmazdım :(

id dresini yaz ve sonuna xsh2 yazıp giris yapmayı dene

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri