- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar, ben yaklaşık 5-6 aydır oyunu oynayamıyordum. Ama artık okullar kapanıyor ve yaz tatiline gireceğiz, bu yüzden oyuna yine başlayayım dedim. Oyuna girdiğimde Pidge çarımın sağlam, Hunk çarımın içinde karakter olmadığını gördüm. Sonra hesap birleşimi uygulamasını gördüm ve bunu yapmaya çalıştığımda aldığım hata "Hesap adı veya şifre hatalı tekrar deneyin." oluyor. Sonra forumda bunun üstüne baya gezindim ve http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3203784-sifre-yanlis-hatasi-ve-hesap-adini.html bu konunun olduğunu gördüm. Orada hesap kurtar linkine bastığımda yeniden e-mail adresimi giriyorum ve aldığım hata bu sefer "Hesap bulunamadı lütfen mail adresinizi doğru girin." oluyor. Ama elym2 sitesinde üstte giriş yap butonuna tıkladığımda hesabımı unuttum seçeneğinden aynı e-maili girince kabul ediyor.
Ya arkadaşlar bunun bir çözümü varsa lütfen paylaşın, çok mağdurum da mağdurum
Ya arkadaşlar bunun bir çözümü varsa lütfen paylaşın, çok mağdurum da mağdurum

- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Arkadaşlar, ben yaklaşık 5-6 aydır oyunu oynayamıyordum. Ama artık okullar kapanıyor ve yaz tatiline gireceğiz, bu yüzden oyuna yine başlayayım dedim. Oyuna girdiğimde Pidge çarımın sağlam, Hunk çarımın içinde karakter olmadığını gördüm. Sonra hesap birleşimi uygulamasını gördüm ve bunu yapmaya çalıştığımda aldığım hata "Hesap adı veya şifre hatalı tekrar deneyin." oluyor. Sonra forumda bunun üstüne baya gezindim ve http://www.turkmmo.com/elym2-duyurular/3203784-sifre-yanlis-hatasi-ve-hesap-adini.html bu konunun olduğunu gördüm. Orada hesap kurtar linkine bastığımda yeniden e-mail adresimi giriyorum ve aldığım hata bu sefer "Hesap bulunamadı lütfen mail adresinizi doğru girin." oluyor. Ama elym2 sitesinde üstte giriş yap butonuna tıkladığımda hesabımı unuttum seçeneğinden aynı e-maili girince kabul ediyor.
Ya arkadaşlar bunun bir çözümü varsa lütfen paylaşın, çok mağdurum da mağdurum![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buradan hesap birleşimi yapıp giriş yapmayı deneyinizŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)